Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bubu_tm

SeVeN

Recommended Posts

Guest WarlockTM
Posted

nu dormitzi ma :-w :))

Dormim :whistle: :whistle: :whistle:

Posted

zz

zz

zz

zz

zz

zz

zz

zz

zz

faza e ca speram sa fie doar un joc ... (pentru mine un joc = ceva care-ti umple timpul liber NU ceva ce-ti mananca tot timpul ). ;si speram sa ma relaxez putin in mu alturi de niste prieteni mai vechi ...

Asta e ... timpul trece , prietenii si schimba, noi "aia a lu' peste" imbatranim cu mu, nu pot sa tin pasul cu voi :) mai vobim , sunt ofticat si putin luat in freza, nu aberez dar pag pula'n el de mu

NB: o sa mai joc mu cand o sa se refaca guilda de pe 97

ps : am scris cu litere invizibile

.

Guest WarlockTM
Posted

esti dus rau de tot.......... :))

Guest WarlockTM
Posted

Vise Cezare ce vrei tu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nu ai cu cine in primul rand,guilda de pe 97 nu va mai fi niciodata.......toti cand dau de greu ridica futitza si te lasa balta cand ti-e lumea mai draga.Amicitiile pe MU tin doar atat cat ajuti pe cineva,cand nu l-ai ajutat odata lasa tot si se duce dracului......Am zis ca fac guilda cu oameni maturi dar multi sunt ca niste mimoze la prima boare de vant se rosesc ca niste fete mari si se simt ofensati.E un joc dar unii aici isi traiesc refularile din viata de zi cu zi.Toti astepta sa fie ajutati ,dar nu ar depune un efort ca sa ajute la randul lor.Am cativa pustani in guild ,toata stima pt ei........Sincer de unii din cei vechi sunt dezamagit total...........Dar viata merge inainte cu bune si rele........Guilda ajuta cat poate dar in primul rand trebuie sa te ajuti singur, nu sa astepte fiecare mura in gura........Dar comoditatea e prea mare ,pe unii i-am invatat sa aibe totul pe tava......Cine citeste ce am scris aici precis se va regasi printre randuri......... :)

Posted

Vise Cezare ce vrei tu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nu ai cu cine in primul rand,guilda de pe 97 nu va mai fi niciodata.......toti cand dau de greu ridica futitza si te lasa balta cand ti-e lumea mai draga.Amicitiile pe MU tin doar atat cat ajuti pe cineva,cand nu l-ai ajutat odata lasa tot si se duce dracului......Am zis ca fac guilda cu oameni maturi dar multi sunt ca niste mimoze la prima boare de vant se rosesc ca niste fete mari si se simt ofensati.E un joc dar unii aici isi traiesc refularile din viata de zi cu zi.Toti astepta sa fie ajutati ,dar nu ar depune un efort ca sa ajute la randul lor.Am cativa pustani in guild ,toata stima pt ei........Sincer de unii din cei vechi sunt dezamagit total...........Dar viata merge inainte cu bune si rele........Guilda ajuta cat poate dar in primul rand trebuie sa te ajuti singur, nu sa astepte fiecare mura in gura........Dar comoditatea e prea mare ,pe unii i-am invatat sa aibe totul pe tava......Cine citeste ce am scris aici precis se va regasi printre randuri......... :)

cat tia loat nelu :)) ?? sa compui ?

Guest WarlockTM
Posted

2minute si 42 de secunde :)) :)) :))

Posted

Nea' Nelu a devenit sentimental :)) , viata e prea scurta sa fi suparat. Hai cu rr-urile :D !!!

:-j :bananadance2: ntz :bananadance2: :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...