Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bubu_tm

SeVeN

Recommended Posts

Guest mini2dadisc
Posted

Salutare la toata lumea! In primul rand vreau sa va spun ca ma numesc Remus, sunt din Timisoara, am 21 de ani si sunt stundent. Joc MU de cativa ani dar pe linkmania am jucat doar pe S1. Vreau sa fac si eu parte din guildul Seven, sunt serios , dispus sa-mi ajut colegii si dispus sa stau on. Cei care ma cunosc din fostul guild a lui Zbang-MG poate mai pot spune cate ceva despre mine. Multumesc!

Guest ThunderMG
Posted

Buna all.Am intrat si eu dupa cateva luni sa vad ce mai faceti. :D Am observat ca nu prea mai sunt multi din cei care-i cunosc. Alec mai joaca?Daca da care ii da un PK din partea mea dau o cafea :))

Am sa mai intru sa va salut

Bafta la exp :P

Posted

Buna all.Am intrat si eu dupa cateva luni sa vad ce mai faceti. :D Am observat ca nu prea mai sunt multi din cei care-i cunosc. Alec mai joaca?Daca da care ii da un PK din partea mea dau o cafea :))

Am sa mai intru sa va salut

Bafta la exp :P

Buna Vio.Tot timpul ii dau asa ca poti da linistita cafeaua :))

Neatza all. :)

Posted

re oll . ce mai faceti ?

stiu ca sunt cam nesimtit ca nu am intrat de mult dar nu e vina mea este de la pc sau de la retea .

sper ca sunteti sanatosi cu multe rr-uri :))

Posted

re oll . ce mai faceti ?

stiu ca sunt cam nesimtit ca nu am intrat de mult dar nu e vina mea este de la pc sau de la retea .

sper ca sunteti sanatosi cu multe rr-uri :))

Cine te crede addas :))

Posted

Cine te crede addas :))

:-? :(

am incercat de nu stiu cate ori sa intru... am reusit sa intru si mi-am luat d/c dupa jumatate de ora...

:banghead:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...