Guest MihaElla Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 :)) :baby: Nu te-a intarcat inca? #-o =))
bubu_tm Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Guest SupremSoul Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Apropo mersi ca mai scos din guild Nelu probabil nu ai vazut mesaju lasat aici am anuntat ca nu pot sa intru o vreme ... mda si Addasika pana mea mai urate poze cu mine nu ai putut sa pui sa vada lumea =)) bine tata lasa hai ca te astept sa vi inapoi :)SI SALUTARE TUTUROR PT CARE NU STIU CINE SUNT LOST_ANGEL :) MS
bubu_tm Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Apropo mersi ca mai scos din guild Nelu probabil nu ai vazut mesaju lasat aici am anuntat ca nu pot sa intru o vreme ... mda si Addasika pana mea mai urate poze cu mine nu ai putut sa pui sa vada lumea =)) bine tata lasa hai ca te astept sa vi inapoi :) SI SALUTARE TUTUROR PT CARE NU STIU CINE SUNT LOST_ANGEL :) MS Nu te ambala :bananadance2: Te-am scos sa pot lua in guild.Cand revii te iau inapoi Neatza all :cool2:
Guest MihaElla Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Hmm ce cautati iara pe pagina 2 a? :violent: :slap:
sweet_pici Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Neatza :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
ice_paul Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Buna dim, care-i treaba pe aici ? Eu m-as duce pana in Oradea la o mica excursie... am gasit trupa de soc :)) poate trec si prin TM nu stiu :D In rest tpate bune si frumoase... la voi ? Merge liniuta ?
acelasi_bandit Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 salutare all,sunt la cabinetu' de info :))