acelasi_bandit Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 va bag o dedicatzie? da :-? FIRST <3
MYKIDUTA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 mesaj ptr Gm ul aliantei:poate te obosesti si ai si bunul simt sa dai si o explicatie ptr comportamentul tau de baron local, in speta faptul ca ai scos un guild din ally fara macar sa intrebi pe cineva despre decizie (tin sa iti amintesc cand este a 2-a oara cand faci asa). din atitudinea ta se vede cam cat respect si importanta acorzi celorlalte guilde din ally.va dorim cale batuta si sa aveti parte de ceea ce ne doriti si noua. se pare ca nu impartasim aceleasi principii.
bubu_tm Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 mesaj ptr Gm ul aliantei:poate te obosesti si ai si bunul simt sa dai si o explicatie ptr comportamentul tau de baron local, in speta faptul ca ai scos un guild din ally fara macar sa intrebi pe cineva despre decizie (tin sa iti amintesc cand este a 2-a oara cand faci asa). din atitudinea ta se vede cam cat respect si importanta acorzi celorlalte guilde din ally.va dorim cale batuta si sa aveti parte de ceea ce ne doriti si noua. se pare ca nu impartasim aceleasi principii. Invatati-va playerii ce inseamna bunul simt.Sa invete sa respecte daca vor sa fie respectati.Din purtarea voastra ati demonstrat ca nu vreti sa faceti parte din alianta.Unii nu stiu sa se comporte intr-o comunitate.Daca GM-ul vostru va accepta iesirile eu nu sunt obligat sa suport proasta crestere si lipsa de bun simt a unora din guilda voastra.Am tot respectul pt unii din guild(mai ales pt Kenjyi).Nu tin pe nimeni cu forta in alianta,in general tratez pe fiecare dupa cum ma trateaza.In celelalte guilde nu au fost probleme.Aliantele se fac si se desfac nu vad care e problema.Ai dreptate nu impartasim aceleasi principii.Daca esti MYKYDUTA de pe 97 DB3 .chiar ca nu.Nu ma ocupam cu vanatoarea(adica ca mutatul de pe spoturi noaptea in Tarkan la altcineva pe spot).Sper ca esti acum lamurit de ce am scos Heaven din ally.Nu va obositi sa mai postati aici e topic doar pt guild.O seara buna va doresc in continuare. :cool2:
Guest Rudy Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dar daca postez eu o sa fie problema?Vad ca te-ai gasit sa fi vocea poporului, sau in cazul de fata vocea a inca 4 guilde. Poate ai dreptate aici ca e topicul tau, dar noi doream un raspuns si de la restul gm-ilor, nu doar un "La revedere"(nostim :))) Ma intreb daca sti in ce te bagi sau te-ai gasit sa scri si dupa aceea sa analizezi?Am sa o tin scurt ca sincer nu vreau sa ma lungesc pe un subiect ce mie unu mi se pare de mult desfasurat. Si am sa o pun in 3 puncte esentiale:1. Intreaga noastra alianta cu voi a fost facuta mai mult cu forta, Heavenul a fost de acord mai mult la insistentele lui micutzzu care eu persoanal il respect si o respect, si am zis sa incercam. Deci din start nu puteati spune ca ne faceti un favor.2. Am obervat asa zisul vostru "bun simt", cand era vb de pielea voastra, numai atunci stiati sa cereti alti membri la party, si in acele conditii era un elf, sau orice alt caracter lvl mic. Ajutor, sau umplutura timp de cateva minute. In rest singuri singurei, cand cerea un alt membru cu lvl mai mare party sau ajutor era tratat cu spatele. De aceea si personal nu am facut 1 lvl cu ajutorul aliantei, vazusem de mult ca nu aveam la cine sa cer.3. Cum ai mentionat, in alianta nu ti pe nimeni cu forta, dar intrebarea era cine sincer din guilda Heaven mai si dorea sa fie? :)) Odata ce ne-ai dat afara, si apoi ne-ai luat inapoi, iar acum ne dai iara, ca si cum ne arunci un os pe jos.Cum a mentionat si miky, doar prin acest gest se vede atitudinea de care se dadea dovada, si acel "respect si bun simt" de care ciudat,... tot noi nu dadeam dovada? :-?Acesta este un ultim reply al meu aici, chiar daca nu-mi doresc sa dovedesc mai nimic cu el, e doar un fel de a spune, cu ally sau fara ally, acelasi lucru e si a fost pentru noi, nu crezi? :)
thoricik Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Of, dar chiar am sa ma obosesc sa postez aici pentru prima si ultima oara.Nu am multe de spus, va multumim pentru alianta au fost si momente placute si mai putin placute, insa am vreo 2-3 aspecte de precizat:- ne obosim sa postam aici pentru ca un pic din spiritul Heaven il au multi si anume acela ca ne pasa...da, da stim ca e un joc, dar stim sa tratam oameni cum se cuvine chiar daca sunt doar mici caractere pe anumite harti>>> dovada cateva gathere reusite unde am intalnit oameni extraordinari- nu am fost scosi din alianta pentru ca "nu stim ce e bunul simt" in fiecare padure exista si uscaturi (chiar si in acest joc, in fiecare guild) si nu e frumos sa generalizezi ... stiti voi mai bine insa care au fost motivele!- pe Myki il confunzi si te rog sa nu faci acuzatii nefondate la adresa lui.CONCLUZIE : nu ne-a deranjat faptul CA am fost scosi din alianta, spre suprinderea multora dintre voi chiar putem trai cu acest lucru... ne-a deranjat faptul CUM am fost scosi (aici se vede adevaratul bun simt). :tiphat: Numai bine tuturor!
sweet_pici Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Buna seara!Ce beau baietii?...Dar fetele? :bananadance2:
acelasi_bandit Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Buna seara!Ce beau baietii?...Dar fetele? :bananadance2:bem cola ,nu se vede? <_<
acelasi_bandit Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 somnic pufos ulatilor :nanana:neata all