Guest WarlockTM Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ia o lama Cezar si foloseste-o cu incredere :)) :)) :))
Guest WarlockTM Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aviz celor amatori:-nu se vinde in guild.-nu se cere excesiv un item.-e un guild incercam sa ne ajutam unul pe altul.-cei individualisti sunt poftiti sa-si dea X singuri,ca sa nu le dau eu.-suntem o echipa si incercam sa crestem impreuna sau daca nu fiecare isi vede de ale lui.O zi buna all.E inca valabil ce am scris aici!!!! :cool2:
Guest Angel_ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aviz celor amatori:-nu se vinde in guild.-nu se cere excesiv un item.-e un guild incercam sa ne ajutam unul pe altul.-cei individualisti sunt poftiti sa-si dea X singuri,ca sa nu le dau eu.-suntem o echipa si incercam sa crestem impreuna sau daca nu fiecare isi vede de ale lui.O zi buna all.E inca valabil ce am scris aici!!!! :cool2:Salut :>
Guest MihaElla Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :bananadance2:Hmm ulat faci :)) (asta asa sa nu mai fii singur pe aici)
mecanicosu Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Seara buna ........Nu intru azi is frant acum am ajuns........Ne citim maine... :beer: :crazy2: :news:
*Sandy* Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Neata baieti.Lasati ca vin si eu sa nu fiti singuri.AM facut cafea cine doreste :P
mecanicosu Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Neatza aliatilor :)neata a fost cand m-am trezit eu nu tu :> ziua buna all.... :nanana:
Guest SupremSoul Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Salut all sa ma iertati ca nu am mai prea intrat pe mu... dar nu mai prea am timp am 2 joburi nush cand o sa ma reapuc sper curand si daca o sa fiu afk da macar sa fiu acolo :) ms