Konvict Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 :angry1: REGULAMENT Primesc in guild pe oricine e interesat. Singurul lucru este sa respecte regulamentul jocului si al guildei,sa fie cit de cit activi si sa ia jocul ca pe o distractie. 1. Conditii - caracterul sa nu fi fost suspendat pentru injurii grave, inscenari sau acuzatii false. - caracterul sa fie activ in joc, nu retras. - se accepta un singur caracter / cont pentru fiecare membru. - politetea si bunul-simt sunt primele calitati pe care le cautam. 2.Reguli - nu se vorbeste urat in guild. - nu se vinde, dar nici nu se cere excesiv un item in cadrul guildului. - in functie de posibilitati si in limita bunului simt, membrii vor fii ajutati cu iteme, zen, JWL & JOL. - daca un membru nu se poate conecta o perioada de timp (concedii, vacante s.a.), va anunta inainte colegii de guild. - daca un membru vrea sa posteze pe cineva, va cere inainte parerea colegilor de guild. - admiterea si excluderea se fac prin chestionarea tuturor membrilor activi la momentul respectiv. - fara certuri in guild! Cei care incep certuri fara un motiv bine intemeiat vor fi dati afara din guild. - in cazul unor abateri de la regulile de baza, ultimul cuvant il va avea intotdeauna GM-ul. Cei care nu fac spam vor primi x :angry1: :angry1:
Guest hdd Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 rip angel4ever mi-am uitat pass si acum am userul blocat :((