-Black- Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 trist ce se intampla pe aici...chiar nimeni nu arunca cu ochii,la cati membri snt in seven... :violent:
Biggles Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :beer: acuma vin de la bere si maine ma duc iar la :beer: e nedeie :D
Guest addas Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 trist ce se intampla pe aici...chiar nimeni nu arunca cu ochii,la cati membri snt in seven... :violent: :hair:
Guest addas Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ce se intampla vere de is singur pe forum ... :-?
-Black- Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ce se intampla vere de is singur pe forum ... :-? interesati player-ii de topicul guildei lor marius de aia is asa multii.. =((
MoonBlade Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Noapte buna Marius ca tu esti cel activ... :blink:
Guest addas Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 nu spun de cel mai activ in joc ... :)) :blink: ne impartim fiecare cum putem ... :error: ... ''O mare parte dintre noi traiesc in romania si asta ne ocupa , o mare parte din timpm ... '' nu mai spun de restu ...daca am scris ceva gresit va rog scuzatima ... acum la mn e ora 2 dim e luni dimineata si am baut destul ... pt mn (de 3 zile am tot baut continu ... ) in fine nu stiu cum sa iau ce ai spus u ... daca nu iti convine ceva pot sa iti dau si nr meu de tel ...poate ma suni si imi spui ce nu ta convenit la activitatea mea pe joc ca nu vad id de guilda ... mie imi place ca sa mi se spuna pe fata ...cu restu gl :)) :beer: P.S. prea putini imi pot scoate ochii mie ...sa vedem care esti :tiphat: pls un pm macar :sef:
Biggles Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 pai... in general cam eu si cu mine suntem noaptea on :P
MoonBlade Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 nu spun de cel mai activ in joc ... :)) :blink: ne impartim fiecare cum putem ... :error: ... ''O mare parte dintre noi traiesc in romania si asta ne ocupa , o mare parte din timpm ... '' nu mai spun de restu ...daca am scris ceva gresit va rog scuzatima ... acum la mn e ora 2 dim e luni dimineata si am baut destul ... pt mn (de 3 zile am tot baut continu ... ) in fine nu stiu cum sa iau ce ai spus u ... daca nu iti convine ceva pot sa iti dau si nr meu de tel ...poate ma suni si imi spui ce nu ta convenit la activitatea mea pe joc ca nu vad id de guilda ... mie imi place ca sa mi se spuna pe fata ...cu restu gl :)) :beer: P.S. prea putini imi pot scoate ochii mie ...sa vedem care esti :tiphat: pls un pm macar :sef:ce patisi bre te-a tantzat piscaru? :)) zii la baiatu care ii baiu :crazy:
*S4ndy* Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Era vremea sa spun buna dimineata all.Ce mai fac baietii mei preferati?Sper ca sinteti bine.Sper sa ne mai intilnim:PSpor la rr:)
MoonBlade Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Era vremea sa spun buna dimineata all.Ce mai fac baietii mei preferati?Sper ca sinteti bine.Sper sa ne mai intilnim:PSpor la rr:)buna Sandy,chiar imi era dor sa te mai vad activand pe aici...Ce faci te reapuci iar sau doar asa in vizita? :D
*S4ndy* Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Deocamdata vizita:P nu prea sint activa deocamdata.Mai vedem:) Ma bucur ca ne intilnim macar aici.Fug la lucru acuma ,mai vorbim,ciao
bubu_tm Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Desteptarea :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: