fade Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ete-o poza cu ea, semi-dezbracata click me ps: ea e aia de pe canapea go laba straina now
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Am chef de hustle :crybaby: si parca mii dor de unii nebuni :)) Pff O poza cu tine dezbracata, si vin baietii la hustle. Ho doamne feri, nu-i voie asa ceva :)) tulaiiii =)) ete-o poza cu ea, semi-dezbracata click me ps: ea e aia de pe canapea go laba straina now I`m sorry nu sunt bruneta :))) Dar puteti merge unde va trimis =))
Guest -Madd- Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Am chef de hustle :crybaby: si parca mii dor de unii nebuni :)) Pff O poza cu tine dezbracata, si vin baietii la hustle. Ho doamne feri, nu-i voie asa ceva :)) tulaiiii =)) ete-o poza cu ea, semi-dezbracata ps: ea e aia de pe canapea go laba straina now I`m sorry nu sunt bruneta :))) Dar puteti merge unde va trimis =)) Hai ca stiu ca ti-ar placea.
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 fade, acum am citit mai bine =)) ii faci zoofili? :))) @Ce sa-mi placa? o.O
Guest -Madd- Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 fade, acum am citit mai bine =)) ii faci zoofili? :))) @Ce sa-mi placa? o.O Sa dai si sa iei hustle. :right: PS:La ce te gandesti? :blink:
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 fade, acum am citit mai bine =)) ii faci zoofili? :))) @Ce sa-mi placa? o.O Sa dai si sa iei hustle. :right: PS:La ce te gandesti? :blink: E bun hustleul dar cu o incalzire la soba intai :)) La aia ma gandeam =)))
Guest -Madd- Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 fade, acum am citit mai bine =)) ii faci zoofili? :))) @Ce sa-mi placa? o.O Sa dai si sa iei hustle. :right: PS:La ce te gandesti? :blink: E bun hustleul dar cu o incalzire la soba intai :)) La aia ma gandeam =))) La soba?... mai bine te dezbraci si iesi la soare.
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 fade, acum am citit mai bine =)) ii faci zoofili? :))) @Ce sa-mi placa? o.O Sa dai si sa iei hustle. :right: PS:La ce te gandesti? :blink: E bun hustleul dar cu o incalzire la soba intai :)) La aia ma gandeam =))) La soba?... mai bine te dezbraci si iesi la soare. La mine e umbra momentan :-j da cei aici ma topic de matrimoniale? Ce matrimoniale? a? =))
bubu_tm Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 HDD femeia ti-o alegi dupa ce are in cap nu in sutien...degeaba are sutienul plin daca are capul gol sau plin de pasarele....frumusetea trece dar prostia niciodata.... P.S. Este topicul guildei Seven nu topic de spam....aviz amatorilor.... LMA Marius inca odata
Zupemen Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 :))) LMA marius, Hellow War, Salut lume pe care nu o cunosc :)
Maeve Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 taja, te rog, abtinete din a mai posta in seven. nu e nevoie de un reply suplimentar din partea ta, indiferent de continutul lui. iti multumesc in numele tuturor. bafta
Konvict Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 HDD femeia ti-o alegi dupa ce are in cap nu in sutien...degeaba are sutienul plin daca are capul gol sau plin de pasarele....frumusetea trece dar prostia niciodata.... P.S. Este topicul guildei Seven nu topic de spam....aviz amatorilor.... LMA Marius inca odata Merci Nelu , Zupe :D Eh cateodata o mai alegi si dupa cum arata, ca doar nu o sa agat o tocilara cu dioptriile cat parbrizu de la masina doar pentru ca e desteapta :)) Neatza SeVeN.
Maeve Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 revin :-" nu am de pe ce juca, mai intru de la o prietena :(
Konvict Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 u nu poti juca, eu nu pot lasa noaptea :( iar ramanem in urma :))
Maeve Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ne descurcam noi cumva. crek de vineri reiau activitatea, ma duc sa caut un laptop :-?