AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hdd eu iti urez sa dai peste una de asta in calea fericirii tale ;)
Konvict Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Multumesc }{}{ Ah, Taja imi bagi mortu in casa :)) daca se uita femea pe aici dorm pe pres =))
Guest Kaitlin Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 nici sa nu te uiti la ce te ce-ti trimite ana. rezista ispitei marius, mai bine una in real cu cupa b, decat una virtual cu D : :bananadance2: :bananadance2:
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 20 kg au sanii lu aia, cand am citit m-a lasat ca la dentist.. Lasa ca de te scoate, ai perina buna, un san de ala si dormi ca-n puf. :> P.s Fata aia chiar are sanii aia deci nu e nimic ireal doar faptu ca si-a bagat 20 l de solutie salina :o Hai ca iti mai gaseste ana, una, doua, trei, mai multe pe masura ta ;) :>
Konvict Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 20 kg ? :o daca imi pica un san peste bot imi sparge mufa =))
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Iti dai seama, sanii lu aia, arma alba =))) Alege, :> Cel putin daca iti pica pe mufa un san de ala, n-o sa iti para rau :)))=)) Ai de unde bea laptic. :D :>
Konvict Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
fade Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 daca imi lipesc tatele astea de sold, pot traversa si atlanticu'.
Konvict Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 daca imi lipesc tatele astea de sold, pot traversa si atlanticu'. tare asta =))
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 daca imi lipesc tatele astea de sold, pot traversa si atlanticu'. tare asta =)) Si eu ii vreau asa :crybaby: Dar daca ma gandesc mai bine nu, imi rup dracului coloana, ma cocosez :))) Ma multumesc cu "buburuzele mele" :-j
Guest -Madd- Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 daca imi lipesc tatele astea de sold, pot traversa si atlanticu'. tare asta =)) Si eu ii vreau asa :crybaby: Dar daca ma gandesc mai bine nu, imi rup dracului coloana, ma cocosez :))) Ma multumesc cu "buburuzele mele" :-j Imi place ca esti realista! :rofl1:
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 N-am cont inca, dupa ce o sa am, sper sa intru, daca nu, asta e. Raman HH doar aici. Am vrut sa las deoparte toate fazele aiurea care au fost pe db-ul trecut. Se stie clar de ce am iesit din HH, nu ca as fii fost vre-un spion. :-@ daca imi lipesc tatele astea de sold, pot traversa si atlanticu'. tare asta =)) Si eu ii vreau asa :crybaby: Dar daca ma gandesc mai bine nu, imi rup dracului coloana, ma cocosez :))) Ma multumesc cu "buburuzele mele" :-j Imi place ca esti realista! :rofl1: Da sunt realista :crybaby: ... i want that boobs!! ... In the next life maybe i will have it :)) :rofl1:
AngeL Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Am chef de hustle :crybaby: si parca mii dor de unii nebuni :)) Pff
Guest -Madd- Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Am chef de hustle :crybaby: si parca mii dor de unii nebuni :)) Pff O poza cu tine dezbracata, si vin baietii la hustle.