Maeve Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ntz. scz de inactivitate. am probleme cu placa de baza a laptopului, nu stiu cand pot reveni (depinde cand gasesc componentele ce imi trebuie sau un nou laptop) pana atunci am sa va scriu numai de pe un pc cu xp sp2 si 256 ram :(( sa fiti cuminti si spor la lvl.
Guest Arka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ntz. scz de inactivitate. am probleme cu placa de baza a laptopului, nu stiu cand pot reveni (depinde cand gasesc componentele ce imi trebuie sau un nou laptop) pana atunci am sa va scriu numai de pe un pc cu xp sp2 si 256 ram :(( sa fiti cuminti si spor la lvl. hello madi :-* uita-te pe la vanzari a facut cineva oferta pe set ul tau vine sa-mi spui daca e ok @neata :D
Maeve Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 oky madyyy te asteptam :D :D ntz. scz de inactivitate. am probleme cu placa de baza a laptopului, nu stiu cand pot reveni (depinde cand gasesc componentele ce imi trebuie sau un nou laptop) pana atunci am sa va scriu numai de pe un pc cu xp sp2 si 256 ram :(( sa fiti cuminti si spor la lvl. hello madi :-* uita-te pe la vanzari a facut cineva oferta pe set ul tau vine sa-mi spui daca e ok @neata :D ok :D Kitte Note Added 26 August 2011 - 11:20 Removed from warn level Era implicat Kitte Note Added 26 August 2011 - 10:03 Added to warn level http://www.linkmania...dpost&p=5932102 neimplicat ---> varza doamna admin, ii da cu minus la capitolul "atentie la detalii" ... @@@ am lasat reply cori la butic, great job :D