Guest kNtw0w Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 buna ziua fanii mei sa'i zici ms lu tek k nu te'a postat pentrut pk pe spot primul k6 :)
acelasi_bandit Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 sa'i zici ms lu tek k nu te'a postat pentrut pk pe spot primul k6 :) ce sa zic,nu cumva ti-a mentionat ca e un nesimtit si jumatate? era un om cu auto pe primul spot si pm-ul a luat d/c si am dat cam 5 minute doar eu.l-am intrebat de 2-3 ori daca e on si nu raspundea .i-am dat pk si am vrut sa las cu auto party sa intre cand revine.dupa ce i-am dat pk intr-o secunda mi-a zis ca ma posteaza si i-am spus frumos sa vina sa ii dau party,la care primesc un raspuns arogant gen: ''nu am nevoie de party uita-te pe forum''..ok frate,posteaza-ma ,pe mine nu ma face un spot si stiti prea bine ca de cand joc nu am avut suspend . tu,kntwow cine esti ?
acelasi_bandit Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 MITU :) esti cel mai tare gm ever,maxima de bunaciune
tekman Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ce sa zic,nu cumva ti-a mentionat ca e un nesimtit si jumatate? era un om cu auto pe primul spot si pm-ul a luat d/c si am dat cam 5 minute doar eu.l-am intrebat de 2-3 ori daca e on si nu raspundea .i-am dat pk si am vrut sa las cu auto party sa intre cand revine.dupa ce i-am dat pk intr-o secunda mi-a zis ca ma posteaza si i-am spus frumos sa vina sa ii dau party,la care primesc un raspuns arogant gen: ''nu am nevoie de party uita-te pe forum''..ok frate,posteaza-ma ,pe mine nu ma face un spot si stiti prea bine ca de cand joc nu am avut suspend . tu,kntwow cine esti ? q ce drept tre sa'ti raspund eu tie? q ce drept imi dai tu pk mie pe spot? nu sunt obligat sa'ti raspund , clar? tu dak erai in locul meu postai de mult , dar mie imi este draga guilda Seven , k te ardeam eu
Konvict Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ati furat pagina? lasa ca o recuperez azi :))
acelasi_bandit Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 q ce drept tre sa'ti raspund eu tie? q ce drept imi dai tu pk mie pe spot? nu sunt obligat sa'ti raspund , clar? tu dak erai in locul meu postai de mult , dar mie imi este draga guilda Seven , k te ardeam eu du-te ma analfabetule,ti-e draga pe dracu,vii pe acia la lingeala
bubu_tm Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Bandit daca ai chef de scandal fa-o in alta parte,nu e CAN-CAN aici....
tekman Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bandit daca ai chef de scandal fa-o in alta parte,nu e CAN-CAN aici.... Nelu , te rog explica'i lu Bandit [14 ani] dak m'am lingusit eu vreodata la guilda seven. p.s : hdd :wub: inca umpic
Konvict Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Nelu , te rog explica'i lu Bandit [14 ani] dak m'am lingusit eu vreodata la guilda seven. p.s : hdd :wub: inca umpic abia astept :wub:
acelasi_bandit Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bandit daca ai chef de scandal fa-o in alta parte,nu e CAN-CAN aici.... ok neala :crazy: Face imediat 17 Bandit deasta te iubesc eu pe tine :hug: @tekmanique : Birthday: August 6, 1994 :rofl1: ,cine vorbea
tekman Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 @tekmanique : Birthday : August 6, 1994 Dap , faci 17 , dar nu dau dovada de copil qm ejti tu :)) cica am venit pe spot , am intrebat dak sunteti on , v'am dat pk k sa va dau party knd reveniti :rofl2: