spauny Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 spauny incearca Q7 :) nu nu... mai misto un Range Rover.
Zupemen Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 hellow guild >:D< @spauny -> nu prea stau pe mess :P intru azi mai pe seara si iti dau un buzz, cred ca in jur de ora 00:00 :beer:
Guest Deeaa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 0.Titlu: [guild dorit]nick: SeVen intrebari: 1. Numele real / Varsta / Localitatea Nume real: Andreea am 18 ani si sunt din localitatea Vaslui 2. Nick-ul in joc [Elfita] 3. Spune cate ceva despre tine , incearca sa iti faci o autocaracterizare . Pai ..imi place foarte mult lucrul in echipa.Sunt o persoana care ma integrez foarte repede intr'un colectiv de persoane nou. 4. De ce vrei sa intri in comunitatea HH ? ( de ce noi si nu alte guilde) Pentru ca am vazut ca voi sunteti o alianta puternica ,bine organizata ,unita . Si nu esti pe cont propriu ca alte aliante . 5. Cu ce crezi ca ai putea ajuta alianta HH ? Cu sign of lord. Si ce veti mai avea voi nevoie . 6. Ce experienta de joc ai ? (de cat timp joci mu...ai mai jucat pe linkmania ) Pai joc mu de mai mult timp dar cu pauze. Am jucat mu inainte de a se introduce aceasta versiune S2. 7. Ce guilde ai mai avut ? EsteUE dar nu prea am cautat guilde . 8. Motivele pentru care ai iesit din ele? Am iesit din acea guilda pentru ca acolo era fiecare pe cont propriu. 9. Ai timp de Joc +Forum ? Cam aproximativ cat timp poti aloca pentru fiecare ? ( noi cautam oameni care joaca in ritm cu noi...si nu promovam afk-ul...tu cat timp stai on..si intre ce ore stai de regula ) Eu de regula stau de dimineata pana seara pe mu linkmania . Si cred ca voi avea timp suficient si pentru forum . 10. Esti certat cu un jucator din alianta HH ? ( fii sincer pentru ca daca esti certat se va afla ) Daca da, cu cine ? Eu nu cred ca sunt certata cu vreun membru din HH
Zupemen Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Nu aici cererea :) Noapte buna Seven ZZZZzzzzZZZzzzZZZZzzz....