wanhelisng Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 HY,is cam ocupat cu munca in ultima perioada,abia am timp sa manc si eu ceva,de mu nici atata nam timp,poate doar daca o sa ma avanseze astia la munca de birou =)) ca m-am saturat de teren,sper sa intru si eu sambata seara,nu promit nimicDane tre sa iti las contul,mai am niste jwl,alea alea te descurci tu sa ii toci =))o seara placuta va pooop :tiphat:
muspeedy Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dezamagit ... sa zic asa :(, 0 pe cont ... aiurea :((weekendu asta-mi iau pc
1deamon Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 neatza iaram adunat cateva bancuri si intamplari povestite de catre altii si am decis sa le pun aici sa radeti si voi :PprimaDanySa v-a zic si eu ceva .. luatzi-o ca pe un banc...Intr-o zi cu soare pe vremea cand era servaru full .. de prindeai greu spot ..(p old era asta)Urla unu pe guild(prieten din real .. nu prea le avea cu muu`) ca a gasit spot.Ii zic sa-mi de-a coord. , mi le da .. mi se pareau mie cam ciudate .. intr-un final il gasesc .. era intre spoturi.Il intreb "Unde i spotu ma ?"La care el .. "Uite aici intre CAINI ! dai dai" =) 2bunnyCulmea prostiei: sa fiu murderer, sa fac war, si sa vina un retardat de sm sa dea in mine sa moara din ref sa ma fac phono3TheOnoCum a aparut MG-ul ?Bk-u beat...l-a confundat pe SM cu o elfitz4discutie intre 2 useryBunny: Ce observi mah in ultima vreme la noi?Birdie: Ca avem mult mai mult timp liber de invatat, de mers la fufe, de baut, de mers la scoala, de unde avem noi asa timp liber mah?Bunny: Bah, astia iar ne-a dat ban pe forum.5bunny"culmea party-ului", sa lasi autoparty cu re off6[bunny]Culmea AFK-ului: sa fi intrebat de afk de catre un admin in BC. Intamplare bazata pe fapta realaacestea mi s-au parut mai amuzante :)daca mai gasiti si voi sau mai stiti dati un replay :P
muspeedy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ello pplculmea e sa intri pe cont si sa-l gasesti golit, sa ai contul dat la 3 prieteni in care ai incredere , si sa te gandesti ca adminii au o legatura cu asta , sa nu te uiti la vanzari cumparari ca nu sunt iteme care sa le vinzi ....totusi vedeti dak vinde cineva 'aripa ignore bk +13, scut spiked dd dsr+13, sod edr2% +13, set hyperion 9 :)
muspeedy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :> .neatza lume :)) bune glume :))nu sunt glume ... sunt itemele mele ... cel putin erau :(
1deamon Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ce ai wa ?lol sa nu spui ca nu mai ai nimik...bine draq ca eu chiar nu m-am logat la contu tau :))poti cere logourile....
1deamon Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 btw sa ceri si u un log sa vedem si noi pe cine pk :))si sa nu-mi mai dai mie pass ca m-am saturat sa ma bagi in oalacu toata lumea....
wanhelisng Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 bune glumele dane =)) cezar daca nai cu ce iti dau eu cate ceva ca eu si asa nam timp de muspor la lvl :tiphat:
muspeedy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 btw sa ceri si u un log sa vedem si noi pe cine pk :))si sa nu-mi mai dai mie pass ca m-am saturat sa ma bagi in oalacu toata lumea....dane sti k nu e vb de tine... n-ai cum :) am cerut log sper sa mi le dea :|pana mea ... bine k nu mi-a dat ss sau altele :|