Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bubu_tm

SeVeN

Recommended Posts

Posted

-Domnule farmacist, sunt atat de constipat, ca atunci cand reusesc sa am scaun, cam o data pe saptamana, e atat de tare... sa ma scuzati... ca va puteti rupe dintii in el...

− Nu-i nimic. o sa-ti dau eu un laxativ, care o sa-ti inmoaie scaunul in asemenea hal, incat, sa ma scuzi, o sa-ti alunece pe gat ca o budinca!

:D

Posted

Un oltean se duce-n vizita la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere si stand la masa vad doi muncitori: unul sapa un sant cam de 40 cm latime si 60 cm adancime; la cativa metri in spatele lui, celalalt astupa groapa. Olteanul nu se

poate abtine si-i intreaba pe cei doi care-i treaba. Unul dintre ei raspunde:

− Domnule, in mod normal echipa noastra este formata din 3 oameni: unul sapa groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupa; numai ca cel care punea cablul este in concediu

Posted

I: Te poti ingrasa de la anticonceptionale? Prietena mea foloseste si s-a ingrasat mult de cand le ia!

R: E o abureala. Foloseste scuza aia ca sa se indoape.

I: Cum se baga prezervativul? Cu tot cu oua sau fara?

R: D-le Nastase, ati fost rugat sa va abtineti de la glume de genul asta.

I: De ce strange prezervativul?

R: Bine ca esti tu smecher.

I: Cum stii daca ai orgasm?

R: Prietenul tau se da jos de pe tine si adoarme.

I: De ce prietenul meu isi pierde erectia dupa cateva minute de la inceperea actului sexual (fara sa ejaculeze)?

R: Pentru ca esti urata.

I: Daca ma masturbez penisul imi va creste?

R: Da, dar dupa ce termini se micsoreaza iar.

I: Daca am penisul mai mic decat prezervativul?

R: Mwahahahaha! Indeasa ceva pe langa el, macar sa nu fluture.

Posted

Un tip se duce la o prostituata . Dupa ce termina treaba, pleaca si, din

usa , ii spune tipei:

− Ti-am dat bani falsi!

La care tipa raspunde:

− Tu sa fii sanatos... :D

Posted

Bush il suna pe Base pe firul rosu:

− Traienel! Nu ma lasa! In urma crizei economice cu care ne confruntam America a ramas fara toate fabricile de prezervative. O adevarata catastrofa pentru poporul american!

− Jorjel, - raspunde Base, - tu stii ca poporul roman este totdeauna gata sa-ti sara in ajutor. Vom face tot ce sta in puterile noastre.

− Tot ce te rog, - zise Bush, - este sa ne trimiti 1 milion de prezervative cat mai curand posibil.

− Da, vom rezolva imediat, - il linisteste Base

− Minunat, - se bucura Bush, - da' ai putea sa mai faci ceva?

− Ce anume?

− Prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea 20 cm si diametrul de 5 cm?

"Ia te uita ce penisuri la americanii astia !!" nu-si putu stapani un gand invidios, dar cu glas tare Base zise:

− Fleacuri, Jorjel,

Imediat dupa convorbirea cu Bush Base il suna pe responsabilul cu producerea prezervativelor:

− Asculta, avem o comanda urgenta. Trebuie sa facem 1 milion de prezervative si sa le expediem la Washington.

− Puteti considera ca deja a fost executata comanda! - raspunse omul.

− Mai e o mica problema, - zise Base, - prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea de 20 cm si diametrul de 5 cm.

− Asta-i simplu de facut, -spuse responsabilul. Mai este ceva?

− Da, - spuse Base, - pe fiecare prezervativ sa se tipareasca vizibil "MADE IN ROMANIA. MEDIUM SIZE". :clap:

Posted

Sotia nervoasa ii deschide usa sotului, care mirosea de la o posta a alcool.

-Presupun, zice ea, ca ai un motiv foarte serios sa vii acasa la 6 dimineata!

-Da, am, raspunde sotul, micul dejun!

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Intr-o seara, lui Bula i se face chef de o partida de sex cu Bubulina. Ca sa scape de copii, le spune o poveste cu un balaur cu trei capete, care vine si-i mananca pe copiii rai sau neascultatori.

− Asa ca, daca nu plecati acum in camera voastra, va veni balaurul sa va manance si pe voi!

Copii fug in camera lor si incep sa planga de frica. Dupa vreo cinci minute, ei o aud pe Bubulina strigand din dormitor:

− Bula, da-i mai tare, ca ma mananca!

Atunci copii speriati incep sa strige:

− Tata, da-i mai tare, ca ne mananca pe toti!

:crazy:

Posted

Eram in avion?ma plictiseam... Si ghici cine se aseaza langa mine?? [Mutu frate] Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa nu par un fan disperat?si-mi vine-n cap prenumele lui?Adi?il caut pe Facebook..ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place. Ghici ce ? Cocaina frate?Ce fac.. Soptesc ” Bai ce-ar merge o linie acuma” cat sa ma auda. Bai si scoate punga frate? facem 3 liniute ?ne facem praf?. Ne imprietenim si pe Facebook )

=)) .... ma intreb daca o intalnesc si eu pe sexy braileanca ... o punem de un s.... :D abia astept

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...