qPuNcT_ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 si maneaua este viata mea / tralala lala :))
Guest PUFOS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 app neaparat vreau dansul pinguinului in manea :>
Guest PUFOS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 incep eu cu intro :> Si din nou cei 3 magnifici care au speriat Estu si VestuZupemen,qPuNcT impreuna cu seful lor DjinnVa aduc in premiera mondiala o noua maneaPe sistem turbo!!!
Zupemen Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 incep: Maneaua seven .... facuta de seven :))tananana....tanananna...doi pasi la stangaaa, uite nevasta meaaaa
qPuNcT_ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 tanananana doi pasi la dreapta , uite q7 nostru ..
Guest PUFOS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 bautura bautura si manele si femei de 7 stele (deja 2 intr-un sg vers :> ) :))
Guest PUFOS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 noi bem spargem pahare...si mai departe nu mai stiu cum era^^
Guest PUFOS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Si joc barbut cu fratiori mei :)vezi k le cam dai in gen b.u.g. mafia...si te abati de la n.guta si salam :P
Zupemen Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Beau si vin, beau si bere, ca baietii mei tot cereeee...
qPuNcT_ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 da maaaaaaaaaa si la nunti cu wihsky ca atuncia ne permitem si noi =)))
Guest PUFOS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 mai sh ritmu k o sa zica lumea k suntem betivi :nanana: (nu k nu am fi)
qPuNcT_ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 u esti concediat , talalala ne faci versurile de ras talalalaaaaaaa a a aaaaaaaau ce faci ma acolo ? casti ? Ș))
Guest PUFOS Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 u esti concediat , talalala ne faci versurile de ras talalalau ce faci ma acolo ? casti ? Ș))care e ala?:))
Konvict Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 palalila...girlatahau ca te iau.....ia auzi, solodanseaza,te invit sa vii la dans cu minetrupul tau vibreaza cand esti langa mndoar tu si eu ash vrea sa fim mereudin discoteca toata esti cea mai dulce fata =)) =)) =)) =)) =))
qPuNcT_ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Si mai departe... si mai departe Nu mai suport, plec de tot Imi iau lumea-n cap M-arunc peste portPlec de tot, n-am servici, N-am bani, bat pasul pe loc Nici prieteni nu am O sa mor singur, singur de tot Dar singur de tot De ce sa mai stau? N-am nici un motiv Ma simt inutil, n-am nimic din ce vreau M-a cautat norocul, dar nu stia unde stau Nu stia unde stau, nu stia unde stau, nu stia unde stau Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Si mai departe si mai deaprte Cheloo Unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi? In jur e pace, nu-mi place In suflet tot un razboi Sunt un salbatic intr-o lume civilizata cu forta Si nu sunt genul sa va car torta Lumea fuge de cuvinte, deja nimeni nu spune ce simte Deci nu mai avem nevoie de cuvinte Constat ca sunt plecat cu capul Deci sunt normal. Am reusit, m-am relaxat in ultimul hal Orice vis devine realitate, daca esti tampit Poti fi pus la locul tau cu medicamentul potrivit Uitandu-ma pe geam ma-ntorc si plec din nou Te invit sa vii cand nu sunt prezenta ta imi face rau Prietenii care ma accepta cum sunt ma plictisesc Iar pe cei care fug de mine nu ii mai gasesc Daca mi-as permite sa fiu cum sunt n-as mai scrie, Ci m-as duce zambind de zece ori la puscarie Gandesc la rece cand inima fierbe, sunt un intrus Din propria mea lume ma simt exclus..Plec departe Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Si mai departe Si ma? departe
qPuNcT_ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Veneam pe 7 carari Mancand pamant cu tot cu floriIn timp ce aia din spatele meu cica "mai faci un pas si mori"Mai fac 104 strigand mata'i curva , dati-va dracu'Gandindu-ma ca daca ma-npiedic astia-mi rup capuBai Spike ai belit p*la si nu-i nici urma de tactu Eu zic sa dai vina pe biserica Zi ca te-a posedat dracu'Plus ca nu-ti canta nici macar popa iti canta tarafuSa mor daca stiu ce e in capul tau Si sa mor daca vreau sa afluCa-s undeva pe camp , am 8 km la ora e crunt Si se pare ca adidasi mei nu vor sa prinda mai multDau un telefon la garda desi sunt prea departe Aia de acolo ma intreaba "erau multi?"Vai cata frunza , cata iarba Incerc sa sun un prieten si sun toata agendaRaspunde una Geta (hei buna), da cine slob*z e GetaProfit de ocazie si spun inchide ca te sunt mai tarziu Daca probabil raspund ai mei la telefon si ma gasesc viuE scandal , scandal E scandal , e scandal Nu vrei sa dansam impreuna ?Sau sa ne tinem de mana ?Sa facem hora unirii Sau te bagam in porbagaj si te mai facem o tura Calare pe 3 iezi un fel de scufitzu rosie cu ochii verzi Inaintand printr-o ploaie de pietreCoa*e ma vezi?Nedumerit de teancu de oameni Toti cu ceasuri furate A voi sunteti bande de cartier Un fel de benzi desenate?Un fel de ???? frate tipi astia e daia cu acte Sti tu daia cu sindromu' "da mama cu biciu"Tranteste repede o poza sa speriem hi 5-ul Ca baieti astia e tare duri si vor sa ma taie cu briciu'Da ei n-aude ce zici tu asa ca le iau la picioare X5-ulIti ???? in corado catani sa le mai dau un indiciuAm sa va arat un numar magic daca-mi pot permite Am nevoie de unul din voi ,benzina si multe chibriteApoi devine dramaticApar ai mei cu 5 masini negre se dau jos cu bate ,lanturi si un ciocan pneumaticUnu din ei mai flegmatic scoate un tun de bass giganticSi da drumu' la o piesa in timp ce alearga fanatic strigand :E scandal , scandal E scandal , e scandal Nu vrei sa dansam impreuna ?Sau sa ne tinem de mana ?Sa facem hora unirii Sau te bagam in porbagaj si te ma? facem o tura