Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bubu_tm

SeVeN

Recommended Posts

Posted

si inca odata insomniaaaaaaaaaaaa,neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bananadance2: iara dormiti bre? :box: sefu pune-i la tratament mai dur asa cum m-ai pus pe mine :pumn:

@aa si primu pe pagina nu doar primu de pe ziua de azi :))

Posted

ello all ...

de obicei sunt foarte direct ! va iau mai usor :

NU-mi place schimbarea asta ... cu ally pentru simplul motiv ca vreau sa fiu peste toti daca tot joc , pot sa dau si rr singur in tarkan nu conteaza in cat timp ... daca era o ally mai veche, mai cunoscuta era alta treaba.

NU-mi place sa scrie Hack pana mea cum se numesc peste SeVeN .. credeam ca avem si noi un renume ..

eu nu mai vb pe guild pana nu se produce o schimbare, sper ca in bine pt toti ... daca nu doar pentru mine siasa lumea zice ca sunt egoist.

o seara placuta in continuare

Guest addas
Posted

ello all ...

de obicei sunt foarte direct ! va iau mai usor :

NU-mi place schimbarea asta ... cu ally pentru simplul motiv ca vreau sa fiu peste toti daca tot joc , pot sa dau si rr singur in tarkan nu conteaza in cat timp ... daca era o ally mai veche, mai cunoscuta era alta treaba.

NU-mi place sa scrie Hack pana mea cum se numesc peste SeVeN .. credeam ca avem si noi un renume ..

eu nu mai vb pe guild pana nu se produce o schimbare, sper ca in bine pt toti ... daca nu doar pentru mine siasa lumea zice ca sunt egoist.

o seara placuta in continuare

my 2 :kar:

Guest addas
Posted

:crazy:

:blink: :-? :beer:

Posted

muhahahaha trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaa,cezar lasa vrajeala si da reset azi ca maine intru pe bk :yupee:

@si nu mai dormiti atata mai intrati si altii la facut spam pe forum ca ramanem in urma...vreau activitate macar pe forum daca nu in joc :pumn:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...