-Black- Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 si inca odata insomniaaaaaaaaaaaa,neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bananadance2: iara dormiti bre? sefu pune-i la tratament mai dur asa cum m-ai pus pe mine @aa si primu pe pagina nu doar primu de pe ziua de azi :))
doruletzzz Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 salut! as vrea si eu sa intru in acest guild daca se poate.
bubu_tm Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 salut! as vrea si eu sa intru in acest guild daca se poate. PM in game pe Warlock. :cool2:
muspeedy Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ello all ...de obicei sunt foarte direct ! va iau mai usor :NU-mi place schimbarea asta ... cu ally pentru simplul motiv ca vreau sa fiu peste toti daca tot joc , pot sa dau si rr singur in tarkan nu conteaza in cat timp ... daca era o ally mai veche, mai cunoscuta era alta treaba. NU-mi place sa scrie Hack pana mea cum se numesc peste SeVeN .. credeam ca avem si noi un renume .. eu nu mai vb pe guild pana nu se produce o schimbare, sper ca in bine pt toti ... daca nu doar pentru mine siasa lumea zice ca sunt egoist.o seara placuta in continuare
Guest addas Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ello all ...de obicei sunt foarte direct ! va iau mai usor :NU-mi place schimbarea asta ... cu ally pentru simplul motiv ca vreau sa fiu peste toti daca tot joc , pot sa dau si rr singur in tarkan nu conteaza in cat timp ... daca era o ally mai veche, mai cunoscuta era alta treaba. NU-mi place sa scrie Hack pana mea cum se numesc peste SeVeN .. credeam ca avem si noi un renume .. eu nu mai vb pe guild pana nu se produce o schimbare, sper ca in bine pt toti ... daca nu doar pentru mine siasa lumea zice ca sunt egoist.o seara placuta in continuaremy 2 :kar:
-Black- Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 muhahahaha trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaa,cezar lasa vrajeala si da reset azi ca maine intru pe bk @si nu mai dormiti atata mai intrati si altii la facut spam pe forum ca ramanem in urma...vreau activitate macar pe forum daca nu in joc
bubu_tm Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Du-te la somn nab deja delirezi :)) NB All. :)
MoonBlade Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 neatzaaa :banana2: neatza sefe,pi ce sa fac mi se imoaie picioarele de la atatea versiunii :blink: vreau rr