bubu_tm Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 REGULAMENT:Primesc in guild pe oricine e interesat. Singurul lucru este sa respecte regulamentul jocului si al guildei,sa fie cit de cit activi si sa ia jocul ca pe o distractie. 1. Conditii: - caracterul sa nu fi fost suspendat pentru injurii grave, inscenari sau acuzatii false. - caracterul sa fie activ in joc, nu retras. - se accepta un singur caracter / cont pentru fiecare membru. - politetea si bunul-simt sunt primele calitati pe care le cautam. 2. Reguli: - nu se vorbeste urat in guild. - nu se vinde, dar nici nu se cere excesiv un item in cadrul guildului. - in functie de posibilitati si in limita bunului simt, membrii vor fii ajutati cu iteme, zen, JWL & JOL. - daca un membru nu se poate conecta o perioada de timp (concedii, vacante s.a.), va anunta inainte colegii de guild. - daca un membru vrea sa posteze pe cineva, va cere inainte parerea colegilor de guild. - admiterea si excluderea se fac prin chestionarea tuturor membrilor activi la momentul respectiv. - fara certuri in guild! Cei care incep certuri fara un motiv bine intemeiat vor fi dati afara din guild. - in cazul unor abateri de la regulile de baza, ultimul cuvant il va avea intotdeauna GM-ul.
Guest LordRippeR Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 sa fiu primul care va zice GL cu Guildul pe serverul nou:DHristos a Inviatsi va doresc multa sanatate si caldura in sanul familiilor
bubu_tm Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Adevarat ca a inviat.Sarbatori pascale fericite tuturor!!!!
banditzel Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 NASPA ...DOI OAMENI IN GUILDUL ASTA MI SE PAR OAMENI CALUMEA : SANDY,OXXY...IN REST NU PREA..MAI ALES GM-UL CARE PRETINDE CA ARE O VARSTA INAINTATA DEFAPT E UN COCALAR DE TIMISOARA CARE FURA SPOTURI SI STA IN DS LANGA ALTII SA NU FACA LVL ->ENDER ...cap de guma daca te mai prind la vanatoare te sec . ok ? Paste fericit in continuare
MoonBlade Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mai retardatule iara te bagi in seama,simti ca te evita lumea si ce spui hai sa arat lumii ca stiu si eu a scrie,mai bine ai face daca ai invata alfabetul limbii romane,gramatica si invata sa alcatuiesti o fraza ca un om civilizat... Crezi tu ca,un astfel de comportament si atitudine te ajuta la ceva? :blink: Pun pariu ca nu stii sa alcatuiesti o fraza cu cuvintele tale...asa ca fa bine si tine replicile astea de "super star cordit" pentru cei din jurul tau!!!aici esti un zero barat tipi doar in speranta ca macar te va baga lumea in seama,daca in rl nu o face nimeni,so go to school because are a foolish gay and stop with that trick`s!!!invata intai a scrie,cere permisiunea mamei tale daca te lasa a posta pe acest topic,apoi vino si ne spune parerea ta despre abecedar...insa pana nu stii toate literele din abecedar fa bine si abtine`te!!! Christos a inviat!!! I`m back in this world :dance:
-Black- Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hristos a inviat!!!(is cuminte sefu ca ii pastele :)))
banditzel Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mai retardatule iara te bagi in seama,simti ca te evita lumea si ce spui hai sa arat lumii ca stiu si eu a scrie,mai bine ai face daca ai invata alfabetul limbii romane,gramatica si invata sa alcatuiesti o fraza ca un om civilizat... Crezi tu ca,un astfel de comportament si atitudine te ajuta la ceva? :blink: Pun pariu ca nu stii sa alcatuiesti o fraza cu cuvintele tale...asa ca fa bine si tine replicile astea de "super star cordit" pentru cei din jurul tau!!!aici esti un zero barat tipi doar in speranta ca macar te va baga lumea in seama,daca in rl nu o face nimeni,so go to school because are a foolish gay and stop with that trick`s!!!invata intai a scrie,cere permisiunea mamei tale daca te lasa a posta pe acest topic,apoi vino si ne spune parerea ta despre abecedar...insa pana nu stii toate literele din abecedar fa bine si abtine`te!!! Christos a inviat!!! I`m back in this world :dance: vezi ca se scrie ''iar'' se scrie ''tricks'' se scrie ''because u are'' dar esti bot Domnule geniu al linkmaniei,te rog sa mai inveti putin si dupaia sa zici de alti tipi ca nu stiu sa scrie cand tu esti un amarashtean...ok ? #-o Vezi ca ti se arde drobu' idiotule..pa la caca
MoonBlade Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 vezi ca se scrie ''iar''se scrie ''tricks''se scrie ''because u are'' dar esti botDomnule geniu al linkmaniei,te rog sa mai inveti putin si dupaia sa zici de alti tipi ca nu stiu sa scrie cand tu esti un amarashtean...ok ? #-o Vezi ca ti se arde drobu' idiotule..pa la cacaai impresia ca gramatica e facuta dupa "mintea ta luminata" copile am scoala cat TOATA familia ta la un loc daca nu intelegi gramatica unei limbi si modul de a alcatui o fraza nu inseamna ca e scris gresit,dar ma rog asta e "viziunea ta gramaticala"!!! :violent:
banditzel Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ai impresia ca gramatica e facuta dupa "mintea ta luminata" copile am scoala cat TOATA familia ta la un loc daca nu intelegi gramatica unei limbi si modul de a alcatui o fraza nu inseamna ca e scris gresit,dar ma rog asta e "viziunea ta gramaticala"!!! :violent:te cam bate asa putin gramatica@arata-mi doua greseli in cele doua reply-uri p care le-am scrisEmo easter
MoonBlade Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sarcasmul tau face sa pari un asa idiot de cea mai joasa clasa,ma rog ce pot cere unui copil caruia nu ii functioneaza decat un neuron,si atunci cand se misca cate un pic iti "vine" cate o "idee stralucita" sa faci in asa fel incat sa arati cat de banal poti fii...ma rog in "creierasul tau" eu snt cel care nu stie sa vb anyway you stink aaa si i-ai cerut voie mamei tale sa postezi in acest topic,daca da atunci poti incepe sa ne spui abecedarul,si 50 de substantive comune care snt convins ca le stii daca ma tot corectezi atat :-? acu sa te vad :nanana: P.S. :Fa un bine si da`ti foc :violent:
banditzel Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sarcasmul tau face sa pari un asa idiot de cea mai joasa clasa,ma rog ce pot cere unui copil caruia nu ii functioneaza decat un neuron,si atunci cand se misca cate un pic iti "vine" cate o "idee stralucita" sa faci in asa fel incat sa arati cat de banal poti fii...ma rog in "creierasul tau" eu snt cel care nu stie sa vb anyway you stink aaa si i-ai cerut voie mamei tale sa postezi in acest topic,daca da atunci poti incepe sa ne spui abecedarul,si 50 de substantive comune care snt convins ca le stii daca ma tot corectezi atat :-? acu sa te vad :nanana: P.S. :Fa un bine si da`ti foc :violent: poi nu stiu sa zic 50 substantive comune...tu ce crezi? viata bate filmul #-o
muspeedy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hristos a inviat ! vad ca v-ati facut de lucru ca gastele pe aici ... :)) banditzel retardat ... lasa un nick in joc si discutam ! don't worry be happy Paste fericit! Happy Easter! Joyeuses Pasques! ps : pazea ca intru :))) , si sunt ametit bine :D
*S4ndy* Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 NASPA ...DOI OAMENI IN GUILDUL ASTA MI SE PAR OAMENI CALUMEA : SANDY,OXXY...IN REST NU PREA..MAI ALES GM-UL CARE PRETINDE CA ARE O VARSTA INAINTATA DEFAPT E UN COCALAR DE TIMISOARA CARE FURA SPOTURI SI STA IN DS LANGA ALTII SA NU FACA LVL ->ENDER ...cap de guma daca te mai prind la vanatoare te sec . ok ? Paste fericit in continuareNu stiu cine esti.Nu mai posta aici daca nu poti vorbii frumos.Neata all.Hristos a inviat
banditzel Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sunt Bandit...app la ce faze a facut Warlock cu mine...io am zis ca p tn te respect ca m-ai ajutat foarte mult si sper ca si tu ai acelasi sentiment despre mne
*Sandy* Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sfintele sarbatori sa va inunda sufletul de pace si credinta,sa va aduca mai aproape de cei dragi.Un paste fericit.