marius_truckerfan Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 E nasoala . Puteau sa-si investeasca banii in altceva. E facuta de mai multi miliardari . Dinaia ce n-au ce face cu banii ;) . Daca ar fi fost si plutitoare .... dar ar fi costat inca un sac de bani , sa fie facuta ca lumea , motoare , etc etc :) .
[EliTe] Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 vreau acolo :D e supeer :D imi place :DHK e superb ( cu minusuri si plusuri desigur )e cel mai interesant loc pe care l-am vizitat pana acumadaca aveti ocazia sa mergeti nu ezitatzibarca nu e asa o realizare mare avand in vedere cladirile enorme de acolo
Anjunabeats Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 misto, mai trebe potopu'@flake, iti da linky 1 perversa, canta chitara la tine nu tu la ea, pwp male
Vengence Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 imi palce ideea ;) fain...sper sa ajung sa o vizitez vreodata :)
Dani Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 E facuta de mai multi miliardari . Dinaia ce n-au ce face cu banii ;) . Daca ar fi fost si plutitoare .... dar ar fi costat inca un sac de bani , sa fie facuta ca lumea , motoare , etc etc :) .asa credeti voi ca n-au avut ce face cu banii.. miliardarii nu arunca cu banii ca oamenii de rand.. stati linistiti ca vor iesi destui verzisori ca sa fie multumiti :)Hristos A Inviat !