Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Castle Siege in noaptea invierii

Recommended Posts

Posted

:| nu cred ca toata lumea poate sa stea de la ora 10 pana la 12 in noaptea invierii ... ma gandeam daca se poate muta eventul de la ora 20 pana la 22 :-?? asa ar putea merge toata lumea la event ...

:beer:

Posted

aveti de ales orii dumnezeu eri CS , sfatul meu mai bine stati in casa si luati lumina din CASTEL SIEGE decat sa va duceti la biserica pariu ca asta o sa faca garrone =))

Posted

mdea trebuia sa va ganditzi la asta dinaintea nea adminilor mi se pare o stupiditate sa stai in casa sa joci mu in loc sa mergi la inviere :banghead: joaca lumea pana pe la 11 jumate si de la 11 jumate raman doar cei din honey la cs :-j in special garone :cool2:

Posted

si eu sustin ideea sar putea sa nu merg la inviere dar totusi o masa in familie, nu stau la pc ,da sucu stai ca ma omoara :)) qqq asa da acum felia de cozonac pu am murit :)

Posted

pai nu poate razvan sau dragosh sa rezolve cu guildele ? :-s se uita la care sunt inscrise acuma si le inscrie din nou dupa ce a refacut ora cs-ului...

Sau ... nush daca e posibil nu am avut server de mu dar daca cs-ul se ia dupa ora de la calculatorul unde este serverul ... nu s-ar putea da inapoi timpul la calc cu 2 ore ?ca sa inceapa la 8

Posted

vDumn tu banuiesc ca esti catolic

mai conteaza ce sant treaba e ca nui bine sa schimbe ora poate alti vor sa profite de sarbatoare :yum:

@pentru mine in fiecare zi e sarbatoare noroc si sanatate

Posted

eu nus de acord sa fie modificat

voi vreti si lumini si cs trebe sa faceti doar 1 singura alegere in viata o sa vad ce alegeti

in viata nu poti avea detoate uneori trebe sa alegi :beer:

Posted

Gun, pe scurt: pe Dumnezeu il doare in basca de sarbatoare, vrea sa profite de ea, ca altii sa se duca la biserica si el sa puna mana pe tot xp-ul din Tarkan =)). qqq pana ti se acreste, Dumnezeu.

Posted

Lasa asa..si asa nu intru nici la castel nici la inviere ... :beer:

Nu pot sta ore in sir la biserica sa ascult poezii

Ma rog tot raul spre bine

@vDumnezeu,idolul meu,poti sa vb cu vdragosh...sa faca ceva...hai k stiu ca poi ca vad ca esti din marea familie :))

@ma uimesti p zi ce trece(si nu in bine )

Posted

CS-ul este acum intre 20:00 si 22:00

:| nu cred ca toata lumea poate sa stea de la ora 10 pana la 12 in noaptea invierii ... ma gandeam daca se poate muta eventul de la ora 20 pana la 22 :-?? asa ar putea merge toata lumea la event ...

:beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...