locomotors Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 merita sa petreaca pastele alaturi de familia sa.Intr-adevar.Si inca ceva.Daca ne gandim bine el a "revolutionat" fotbalul romanesc prin evolutia Stelei de acum 2,3 ani,acea semi finala.Mare parte din succsul stelei i se datoreaza lui Becali.Cate lucruri a mai facut pt Steaua,stadionul,pentru diferiti oameni,dar noi nu realizam.Poate ca nu e foart cult,dar e descurcaret.Inainte sa fi acuzat era blestemat de toti.Apoi oamenii au iesit in strazi sa-l sprijine! :blink:
Phyxyon Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Intr-adevar.Si inca ceva.Daca ne gandim bine el a "revolutionat" fotbalul romanesc prin evolutia Stelei de acum 2,3 ani,acea semi finala.Mare parte din succsul stelei i se datoreaza lui Becali.Cate lucruri a mai facut pt Steaua,stadionul,pentru diferiti oameni,dar noi nu realizam.Poate ca nu e foart cult,dar e descurcaret.Inainte sa fi acuzat era blestemat de toti.Apoi oamenii au iesit in strazi sa-l sprijine! :blink: Fix de asta vom trece peste aceasta criza economica fiindca Becali a facut Stelutza mare . Sunt lucruri mult mai importante decat o tentativa de stadion . Sa fie sanatos si galben de gras ca nu mai pot eu .
locomotors Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Fix de asta vom trece peste aceasta criza economica fiindca Becali a facut Stelutza mare . Sunt lucruri mult mai importante decat o tentativa de stadion . Sa fie sanatos si galben de gras ca nu mai pot eu .Am zis eu ca vom castiga ceva in momentele de criza?Poate tu,dar eu cel putin as fi mandru cu un stadion frumos,cu o echipa mare.Pozitia sociala a tarii poate fi reabilitata si prin Sport gandeste-te.Si stelutza nu mai e mare acum,am precizat ca a fost acum 2,3 ani :D
GettinDatMoney Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Foarte bine , era pacat sa manance orez la puscarie in loc sa stea cu mielul pe masa impreuna cu familia.
ANdy5 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Am zis eu ca vom castiga ceva in momentele de criza?Poate tu,dar eu cel putin as fi mandru cu un stadion frumos,cu o echipa mare.Pozitia sociala a tarii poate fi reabilitata si prin Sport gandeste-te.Si stelutza nu mai e mare acum,am precizat ca a fost acum 2,3 ani :Dcum sa aibe tara o pozitie sociala ? :blink:
Anthyc Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Foarte bine , era pacat sa manance orez la puscarie in loc sa stea cu mielul pe masa impreuna cu familia.cred ca mai mult din cauza asta l'au eliberatoricum nu merita sa faca puscarie
iFordawin Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Bine ca l-au eliberat..ca se facea prea mult tam-tam...
duhu' apelor Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 bine ca a fost eliberat. macar o sa-si petreaca sarbatoriile cu cei dragi
Ioana Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 E bine pentru el sa-si petreaca sarbatorile impreuna cu familia...
Razvan SS Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Zburda oaie pe camp,zburda!!!!!Cat mai ai timp.Muahaahhaahahh
Fane Spoitoru Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ma bucur pentru el, nu merita sa petreaca pastele dupa gratii
BanKai Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 pff ce nesimtiti , i`au pus catuse si cu 2 bodyguarzi in spate.. parca era ultimu criminal de pe pamant.. cand vad asa ceva .... ... simplu romania
Schatzi92 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 da l-au luat ca pe un..caine.si l-au luat pe nedrept ma bucur ca l-au eliberat
MoBiLe2 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Avocatii îi mărturisesc ciobanului complotul şi îl sfătuiesc să-şi ia măsurile de apărare?Dragule bace / Dă-ţi banii ncoace/ La negru zăvor/ Că-i bine de noi/ Şi umbră de voi/ Stăpâne, stăpâne/ Îţi cheamă ş-un bodyguard / Cel mai bărbătesc/ Şi cel mai frăţesc”. Din acest dialog reiese afecţiunea dintre cioban şi avocati, reciprocitatea sentimentelor, exprimate cu ajutorul dativului etic ?vor să mi-l inchida” şi a vocativului ?stăpâne, stăpâne”. Momentul ales de cei doi afaceristi pentru a-l inchide pe baciul latifundiar-cavalerul luminii este ?apusul soarelui” adica de Paste.
Lord.Pici Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 era si timpu....na-ti vazut ca se aruncau oameni de la etaj numai a-l elibera pe becali :blink: