Jump to content
-clao-

Becali a fost eliberat !

Recommended Posts

Posted

merita sa petreaca pastele alaturi de familia sa.

Intr-adevar.Si inca ceva.Daca ne gandim bine el a "revolutionat" fotbalul romanesc prin evolutia Stelei de acum 2,3 ani,acea semi finala.Mare parte din succsul stelei i se datoreaza lui Becali.Cate lucruri a mai facut pt Steaua,stadionul,pentru diferiti oameni,dar noi nu realizam.Poate ca nu e foart cult,dar e descurcaret.Inainte sa fi acuzat era blestemat de toti.Apoi oamenii au iesit in strazi sa-l sprijine! :blink:

Posted

Intr-adevar.Si inca ceva.Daca ne gandim bine el a "revolutionat" fotbalul romanesc prin evolutia Stelei de acum 2,3 ani,acea semi finala.Mare parte din succsul stelei i se datoreaza lui Becali.Cate lucruri a mai facut pt Steaua,stadionul,pentru diferiti oameni,dar noi nu realizam.Poate ca nu e foart cult,dar e descurcaret.Inainte sa fi acuzat era blestemat de toti.Apoi oamenii au iesit in strazi sa-l sprijine! :blink:

Fix de asta vom trece peste aceasta criza economica fiindca Becali a facut Stelutza mare . Sunt lucruri mult mai importante decat o tentativa de stadion . Sa fie sanatos si galben de gras ca nu mai pot eu .

Posted

Fix de asta vom trece peste aceasta criza economica fiindca Becali a facut Stelutza mare . Sunt lucruri mult mai importante decat o tentativa de stadion . Sa fie sanatos si galben de gras ca nu mai pot eu .

Am zis eu ca vom castiga ceva in momentele de criza?Poate tu,dar eu cel putin as fi mandru cu un stadion frumos,cu o echipa mare.Pozitia sociala a tarii poate fi reabilitata si prin Sport gandeste-te.Si stelutza nu mai e mare acum,am precizat ca a fost acum 2,3 ani :D

Posted

Am zis eu ca vom castiga ceva in momentele de criza?Poate tu,dar eu cel putin as fi mandru cu un stadion frumos,cu o echipa mare.Pozitia sociala a tarii poate fi reabilitata si prin Sport gandeste-te.Si stelutza nu mai e mare acum,am precizat ca a fost acum 2,3 ani :D

cum sa aibe tara o pozitie sociala ? :blink:

Posted

Foarte bine , era pacat sa manance orez la puscarie in loc sa stea cu mielul pe masa impreuna cu familia.

cred ca mai mult din cauza asta l'au eliberat

oricum nu merita sa faca puscarie

Posted

pff ce nesimtiti , i`au pus catuse si cu 2 bodyguarzi in spate.. parca era ultimu criminal de pe pamant..

cand vad asa ceva .... 8-| ... simplu romania

Posted

Avocatii îi mărturisesc ciobanului complotul şi îl sfătuiesc să-şi ia măsurile de apărare

?Dragule bace / Dă-ţi banii ncoace/ La negru zăvor/ Că-i bine de noi/ Şi umbră de voi/ Stăpâne, stăpâne/ Îţi cheamă ş-un bodyguard / Cel mai bărbătesc/ Şi cel mai frăţesc”.

Din acest dialog reiese afecţiunea dintre cioban şi avocati, reciprocitatea sentimentelor, exprimate cu ajutorul dativului etic ?vor să mi-l inchida” şi a vocativului ?stăpâne, stăpâne”.

Momentul ales de cei doi afaceristi pentru a-l inchide pe baciul latifundiar-cavalerul luminii este ?apusul soarelui” adica de Paste.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...