ANdy5 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 eh lasa-ma cu americanii , ca ei intra in scoli inarmati si trag pana raman fara gloante , ne omoara artistii si sunt lasati liberi ca pasarea cerului
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 eh lasa-ma cu americanii , ca ei intra in scoli inarmati si trag pana raman fara gloante , ne omoara artistii si sunt lasati liberi ca pasarea ceruluiE hai ca o daduram din Fanta in Cola :blink:.
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 personal prefer PepsiGata? Te`ai dat batut? Il lasam pe Becali in pace, ok?
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 nea , pt mine tot un hot ramaneFac si eu ca Vadim "Medicamenteeee". Eh, eu vreau doveziiii!Si eu pot sa spun despre tine ca esti un violator :blink:! Pfff...n`am dovezi :crybaby:
ANdy5 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 eh si tu ce mi-ai aratat despre familia Basescu si ce mi-ai spus despre Tariceanu , nu releva nimica , atat timp cat e in libertate , nu e anchetat penal si alea , acum o sa imi spui ca e presedintele RRomaniei dar tot asa e si cu Becalee eu iti spun ca e bogat si mituieste/ ameninta , nush de ce tu il crezi pe Becali a fii un adevarat razboinic al luminii care l-a visat pe Iisus ca i-a spus sa nu se indoiasca de puterile lui D-zeu si ca e foarte pur bla bla , a da si sa nu uitam ca a mentionat printre altele ca i s-a spus ca NIMENI nu a mai fost vazut asa de PUTERNIC si cu INIMA DE LEU ca si el si ca el este acum PUR
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 eh si tu ce mi-ai aratat despre familia Basescu si ce mi-ai spus despre Tariceanu , nu releva nimica , atat timp cat e in libertate , nu e anchetat penal si alea , acum o sa imi spui ca e presedintele RRomaniei dar tot asa e si cu Becalee eu iti spun ca e bogat si mituieste/ ameninta , nush de ce tu il crezi pe Becali a fii un adevarat razboinic al luminii care l-a visat pe Iisus ca i-a spus sa nu se indoiasca de puterile lui D-zeu si ca e foarte pur bla bla , a da si sa nu uitam ca a mentionat printre altele ca i s-a spus ca NIMENI nu a mai fost vazut asa de PUTERNIC si cu INIMA DE LEU ca si el si ca el este acum PURVorbim peste cateva luni cand Basescu n`o sa mai fie presedinte :)
ANdy5 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 hell no , poate devin drq stelist la cat il lauda pe jiji becalee , n-o mai vreau si pe mess imi ajunge pe forum
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 hell no , poate devin drq stelist la cat il lauda pe jiji becalee , n-o mai vreau si pe mess imi ajunge pe forum "n-o mai vreau si pe mess imi ajunge pe forum" Pe forum ma ai? :rofl1: Mi`a parut bine...ne auzim la urmatoarea "cearta" :tiphat:
Guest stefteo21 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 eh lasa-ma cu americanii , ca ei intra in scoli inarmati si trag pana raman fara gloante , ne omoara artistii si sunt lasati liberi ca pasarea ceruluiWtf cauta americanii inarmati din scoli in rand cu Becali ? :rofl2:
Heinekener Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 voi kiar nu stiti in ce tara traiti din cate am observat... astea sunt jocuri politice , nu il aresta pe Becali dak nu era un ordin de sus , a deranjat pe multi "oameni" . Voi kiar nu v-ati prins ca politia si serviciile lucreaza pentru cineva?! Voi kiar mai kredeti in comunistu' de Basescu ?! tare as vrea sa Rad in hohote dak mai iese odata asta presedinte o sa ajungem ca si Republica Moldova ... ce libertate avem dak ni se inregistreaza telefoanele ? Ce libertate avem dak ni se inregistreaza mail`urile ? NU FRATEH astea sunt masuri de securitate :rofl1: in Rep. Mold. le-a oprit netu si telefoanele "presedintele" ca sa nu iasa nimic din tara :-j@ Basescu nu a furat nimic , decat flota Romaniei d`aia am saracit si ies copii petardati ca unii din voi care traiti intr-un balon de plastic si va hraniti cu tv . Inca nu v-ati intersectat cu sistemul din Romania :-jTare as vrea sa va intre cineva in casa , sa presupunem un HOTz ce faceti ii dati o bata pe spate ? sau il invitati la o ciocolata calda ?
Luci Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 sa nu va mai aud ca Becali a construit case la sinistratii aia...deaorece casele sunt pe numele lui , ii poate da oricand afara raman la parerea mea ca merita cel putin 7 ani de inchisoare (doh , doar era la prima abatere :right: )ps ; nu o sa mai postez in acest topicO zi buna !
banditzel Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Se stia ca va iesi..apropo el a zis ca ii iarta p toti ce i-au facut rau ,dar macar sa recunoasca ca stau oamenii ceilalti in pushcarie
locomotors Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cine ar fi crezut ca Becali va fi inchis?Tot facea el ceva,nu degeaba are atatia bani.Omul acela nu va pupa puscaria in viata lui mai mult decat acum!
Tweety Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 sa nu va mai aud ca Becali a construit case la sinistratii aia...deaorece casele sunt pe numele lui , ii poate da oricand afara raman la parerea mea ca merita cel putin 7 ani de inchisoare (doh , doar era la prima abatere :right: )ps ; nu o sa mai postez in acest topicO zi buna !Si chiar crezi ca i-ar da afara? Cand a platit chiria calugarilor de la muntele Athos,ce...au facut garantie pe numele lui? :blink:
Dani Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 sa nu va mai aud ca Becali a construit case la sinistratii aia...deaorece casele sunt pe numele lui , ii poate da oricand afara raman la parerea mea ca merita cel putin 7 ani de inchisoare (doh , doar era la prima abatere :right: )ps ; nu o sa mai postez in acest topicO zi buna !nu cred.. arata-mi vreun document si te cred.. doi la mana, si daca ar fi asa cum zici tu n-ar putea sa dea lumea afara pentru ca toata tara i-ar sari in cap..
locomotors Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 sa nu va mai aud ca Becali a construit case la sinistratii aia...deaorece casele sunt pe numele lui , ii poate da oricand afara raman la parerea mea ca merita cel putin 7 ani de inchisoare (doh , doar era la prima abatere :right: ) ps ; nu o sa mai postez in acest topic O zi buna ! Tu crezi ca ar fi de acord cineva sa traiasca in case pe numele lui?Sau si daca ar fi,ar fi p o perioada scurta de timp si...asa cum spunea si Dani,cu sgiuranta i-ar sari tara in cap daca i-ar da afara din case.Deci ste foart foarte putin probabil sa fie asa cum zici tu.