Jump to content
-clao-

Becali a fost eliberat !

Recommended Posts

Posted

inloc sa promovam cultura , intelectualitatea s.a noi promovam oameni care de abia au terminat liceul , cioban la oi care SIGUR nu prin metode "crestinesti" a ajuns sa fie unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, vai de noi

Guest stefteo21
Posted

mai bine ramanea acolo

esti un prost, iar nickul tau te defineste bine de tot

Guest stefteo21
Posted

argumenteaza te rog.

Nu sunt fan Becali... dar,

1) De ce sa ramana acolo cand e Pastele ? Bun sau rau, in loc sa stea cu familia lui acasa de ce sa stea dupa o usa de metal rece ?

2) De ce ar ramane Becali acolo cand hotii sunt in libertate ?

3) In fond, cine esti tu sa judeci situatia si sa spui ca

mai bine ramanea acolo
?
Posted

1) De ce sa ramana acolo cand e Pastele ? Bun sau rau, in loc sa stea cu familia lui acasa de ce sa stea dupa o usa de metal rece ?

3) In fond, cine esti tu sa judeci situatia si sa spui ca ?

1)Pentru ca a comis un fapt..de ce sa nu le de-a drumul atunci la toti hotii ca e pastele ?

2)Pentru ca el a fost judecat , hotii inca nu

3)Dar tu cine esti sa ii zici lui ca e un prost ? mie mi-se pare o porcarie ..chiar sunt curios cum i-au dat drumul ..la al 5-lea recurs ?ce s-a intamplat acum de trebuie anchetat in libertate ?s-a gasit vreo proba in + ?

Posted

3) In fond, cine esti tu sa judeci situatia si sa spui ca ?

1.Simplu. Pentru ca Becali si ceata lui au incalcat legea si acum trebuie sa plateasca.

2.Pentru ca a procedat gresit si nu a anuntat autoritatile cand i-a fost furata masina.

3.Sunt un cetatean al acestei tari care este intoxicat ora de ora cu cacaturi despre Becali si marele EROU NATIONAL BECALI pe care toti ruptii il pupa in cur si il ridica la grad de mare valoare a acestei tari , cand el defapt este o scursura, o dejectie,un deseu

Posted

3) In fond, cine esti tu sa judeci situatia si sa spui ca

1 Total de acord , eliberare conditionata ar fi fost super ..

2 Pentru ca suntem in Romania

3 Arata`mi si mie unde l`a judecat , eu vad doar ca si`a spus parerea ...cum ai facut si tu de altfel ,si eu si toata lumea ...

Si totusi , a incalcat legea ...altii care au furat ceva ca nu aveau ce manca sunt in inchisoare , iar el care o face pe Nasul , nu e ....Ti se pare destul de normal nu ?

on : Cred ca i`a prins bine un pic dupa gratii ...Insa bine ca a iesit , chiar imi era frica sa nu pierd o sursa de amuzament ...

Posted

inloc sa promovam cultura , intelectualitatea s.a noi promovam oameni care de abia au terminat liceul , cioban la oi care SIGUR nu prin metode "crestinesti" a ajuns sa fie unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, vai de noi

a cui esti tu de esti asa sigur pe tine? =)) si daca ne luam dupa ce zici tu.. nu prea sunt miliardari care sa fi facut toti banii cinstiti...

1)Pentru ca a comis un fapt..de ce sa nu le de-a drumul atunci la toti hotii ca e pastele ?

3)Dar tu cine esti sa ii zici lui ca e un prost ? mie mi-se pare o porcarie ..chiar sunt curios cum i-au dat drumul ..la al 5-lea recurs ?ce s-a intamplat acum de trebuie anchetat in libertate ?s-a gasit vreo proba in + ?

ce a facut rau Becali la faza asta ca tot n-am inteles? din video-urile aratate nu reiese ca i-ar fi sechestrat pe aia deci...

Guest stefteo21
Posted

Hai sa-ti arat cum n-ai dreptate :D

1. Ce fapt a comis ? a stat la o discutie cu hotii care i-au furat masina, in plus i-a dat bani unui dintre ei pentru maxi-taxi. Asta e fapt ?

2. Aha, deci sa intelg ca justitia functioneaza in felul urmator : Eu iti sparg tie casa, tu ma bagi pe mine in spital. Eu te acuz de vatamare corporala, tu de furt. Intai te ia pe tine sa te judece timp in care eu joc fotbal in spatele blocului, dupa care ma ia pe mine la judecat. Nu ne i-a pe amandoi odata... ok... nu stiam :)

3. La 3 cam ai dreptate, desi nu-mi retrag cuvintele...

Posted

1. Ce fapt a comis ? a stat la o discutie cu hotii care i-au furat masina, in plus i-a dat bani unui dintre ei pentru maxi-taxi. Asta e fapt ?

Si tu chiar crezi ? Stii tu ce a vorbit ala cu hotii ? Poate au vorbit despre asasinarea lui Basescu .

. Aha, deci sa intelg ca justitia functioneaza in felul urmator : Eu iti sparg tie casa, tu ma bagi pe mine in spital. Eu te acuz de vatamare corporala, tu de furt. Intai te ia pe tine sa te judece timp in care eu joc fotbal in spatele blocului, dupa care ma ia pe mine la judecat. Nu ne i-a pe amandoi odata... ok... nu stiam

Justitia functioneaza in felul urmator : Esti reclamat de cineva si esti gasit vinovat , esti trimis la inchisoare ...ai bani de rupi ? Iesi imediat din inchisoare. Daca nu esti reclamat sau nu au dovezi , " hotul neprins e negustor cinstit " .

Posted

numa prostii isi dau cu parerea in legatura cu acest caz al lui becali. nu sunt fan becali dar ar trebui sa intelegeti ca el a fost inchis PREVENTIV pe timpul procesului. El a fost declarat un pericol public si de aia l-au inchis. pentru a fi declarat pericol public el trebuia sa mai produca si alte FAPTE in timpul asta, fapte pe care el nu le-a produs, sau cel putin nu exista probe sau acuzatii pentru alte fapte. voi nu intelegeti ca el nu a fost eliberat de tot, este cercetat in libertate si daca va fi declarat vinovat va fi inchis.

pentru cei care sunt foarte dezamagiti ca a fost eliberat: este atat de greu sa ganditi? sau macar sa va informati despre un caz inainte sa-l dezbateti?

Posted

numa prostii isi dau cu parerea in legatura cu acest caz al lui becali

Si tu iti dai cu parerea , sper ca ai priceput aluzia :tiphat:

Daca un forum nu e pentru a discuta si a dezbatea atunci pentru ce e ?

Asta a invadat toate posturile de televiziune :( ...

Posted

Hai sa-ti arat cum n-ai dreptate :D

2. Aha, deci sa intelg ca justitia functioneaza in felul urmator : Eu iti sparg tie casa, tu ma bagi pe mine in spital. Eu te acuz de vatamare corporala, tu de furt. Intai te ia pe tine sa te judece timp in care eu joc fotbal in spatele blocului, dupa care ma ia pe mine la judecat. Nu ne i-a pe amandoi odata... ok... nu stiam :)

3. La 3 cam ai dreptate, desi nu-mi retrag cuvintele...

hai sa-ti arat cum n-ai tu dreptate :D

1.Nu cred ca ati vazut filmul cand a dat cu jeep-ul in masina hotilor din mers

2.Da frate, il lasi sa-ti fure masina ...nu-ti faci dreptate singur.Sunt diferite dosare...fiecare cu data lor.

3.Daca am dreptate atunci e bine :)

btw..cu postul #6 nu esti deloc ontopic :(

Posted

Peste tot numai cu 'GIGI ELIBERAT'.

Au fost multe discutii despre despre arestarea lui, pana acu cateva zile era tare in gura si azi se ruga de procurori sa-l lase sa mearga acasa, eu cred ca se vede doar o mica parte din tot acest caz.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...