Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest zsnadu

[Amanat]Perfect Skill

Recommended Posts

Guest zsnadu
Posted

Propun un nou event. Eventu se numeste Perferct Skill

Eventu arata in halu asta:

Nivelul 1 : Cursa Lorencia-Noria-Atlans-Tarkan-Arena-Dungeon3-Dungeon2-Dungeon1-Lorencia-Davias-Lt1,2,3,4,5,6,7 pana la intrarea in Icarus Primi 20 se califica pt urmatorul nivel.

Nivelul 2 : Soccer :

Cei 20 isi formeaza un party de 5 membri. (Am prevazut si asta) Fiecare vrea sa fie cu cel mai bun So.... Prima echipa = primi 5 care au ajuns la intrarea din Icarus , a2a echipa membri 6,7,8,9,10 a3a 11,12,13,14,15 a4a echipa 16,17,18,19,20.

Nivelul 3 : The final War.

2 Guilde formate din finalistele de la soccer ( primele 2 echipe ) . Vor executa un war de senzatii in lorencia .

Nivelu 4 : Echipa care a castigat waru ,va lupta fiecare pt el :) . Last man standing e winner

PS. caracterul trebuie sa fie fono in momentul acelei curse prin toate hartile

:> :> :>

Posted

Dar ai incercat sa vezi daca poti intra din tarkan in arena sau din arena in dungeon 3? NU mai sunt active acele porti, in arena se ajunge doar cu move si se pleaca la fel.

Posted

^_^ atunci din tarkan-atlans-noria-lorencia-devias-lt1 lt2 lt3 lt4 lt5 lt6 lt7-icarus :-?

intri in atlans3 , dai setu jos ( sau ai lvl mic ) te omoara un mob si hopa esti deja in safe zone

din icarus in lt tot nu e bine deoarece e aceeasi poveste ca in atlans

noria->lore->dev->lt1->lt2->lt3->lt4->lt5->lt6->lt7-icarus ...

Guest teko4mu
Posted

fi sigur ca nu :)))

m se pare complicat, mai bine simplificati din event, presupun ca premiul este consistent nu?

Posted

Si plus ca...mai sunt si unii incepatori care vor sa participe si bineinteles ca n-or sa stie drumurile din lt1 in lt7 si atlans si bla bla bla...

Nici eu nu le stiu si joc de mult...

Posted

Si plus ca...mai sunt si unii incepatori care vor sa participe si bineinteles ca n-or sa stie drumurile din lt1 in lt7 si atlans si bla bla bla...

Nici eu nu le stiu si joc de mult...

poi

d'aia ii zice "Perfect Skill" si nu "Skill Asa-si-asa" :D

nice eventu... tre facut alt traseu....

si na-am inteles acolo.... se joaca un fotbal, cu echpe formate din playeri in functie cum au ajuns in icarus... deci X din guilda A, Y din guilda b... si asa pot fi finalisti 10 playeri din 10 guilde.. si apoi faza cu War, asta nu inteleg... toate guildele(sa zicem 10) fac war 1 cu alta sau cum....si apoi playeri din guilda se omoara intre ei si ultimu ramas castiga??? asta cum vine? adica io alerg din lore in icarus si castiga colegumeu de guild care n-a facut nimic pana la War....

in fine cred ca mia tre lucrat la event

edit...

sau poate n-am inteles bine..

dupa fotbal se facc guilde noi? si daca concurentu e gm?

:-?

gata nu mai inteleg nimic :angry1:

spor :beer: :beer:

Posted

ba, topicu e din aprilie. =))

ca am citi toate propunerile de event... nici n-am observat cai din aprilie :))

da oricum e imbarligat eventul

Guest MagiczSm
Posted

suna interesant eventul :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...