Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tavy_xp92

In legatura cu regulamentul

Recommended Posts

Posted

Sunt cam nedumerit, daca sunt la un party si cineva face pk doar pe mine, respectivu, conform regulamentului trebuie sa ia suspend, nu?

Sunt mai multe plangeri la sectiunea de Plangeri (evident), in care xtest nu a dat suspend celor care au facut pk pe un singur membru din party, pe motiv ca spotul nu a fost pierdut.

Pe de alta parte, am observat ca alti moderatori dau suspend chiar daca Pk-ul este facut daor pe un singur membru din party.

Sper sa nu se inteleaga ca am ceva cu xtest pentru ca n-a dat ss-uri celor care au facut pk doar pe un singur player dintr-un party.

PS: Daca vreti, pun si linkuri :)

Posted

parerea mea este ca trebuie sa se dea suspend si pentru pk-ul pe un singur membru din party

in ghidul de postare, la sectiunea pk pe spot, este mentionat faptul ca trebuie sa ai print pe spot singur sau cu party. deci trebuie sa se dea suspend ...

Posted

Da, se da suspend. Te duci la party, primesti party, faci un print cu party`ul pe acel spot si daca primesti PK ai dreptul sa`l postezi

dat totusi:

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

:tiphat:

Guest Sam .
Posted

Da, se da suspend. Te duci la party, primesti party, faci un print cu party`ul pe acel spot si daca primesti PK ai dreptul sa`l postezi

dat totusi:

:tiphat:

neprevazuta ma !!! adik dak nu ar vi in regulament..dak nu sar mai fi intamplat..dak e o faza care e mai grea de cap..ceva de genu... dar asta e prevazuta in regulament !!! 8-|

Posted

Daca nu se da suspend atunci hai ca am boala pe unu, fac PK nonstop pe el daca e cu party pe spot. Nu vreau sa iau spotul, nu fac KS ci doar il PK`iesc... E corect ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...