Jump to content
Dani

Lacie 1 TB

Recommended Posts

Posted

Acest tip de HDD (hard) extern de la Lacie are un design care mie imi place foarte mult plus ca aceasta culoare portocalie il prinde foarte bine. Pana acuma a fost disponibil doar cu 500 GB memorie stocare, dar zilele trecute s-a lansat cel de 1TB, la doar 160 de $. Ce ziceti, isi merita banii?

Imagine IPB

Sursa

Guest Kamikaze
Posted

' date='Apr 18 2009, 01:58' post='3725588']

i'mi place :) i'si merita banii

am mai vazut eu mila scris "mi-la", dar tu ai luat premiul :))

are vreun dezavantaj daca e extern? ca $160 pentru un tb si mobilitate mi se pare vis

Posted

' date='Apr 18 2009, 02:58' post='3725588']

i'mi place :) i'si merita banii

cred ca " i'ti " place

categoric " i'si " merita toti banii, doar 160$

Posted

' date='Apr 16 2009, 18:39' post='3719408']

Acest tip de HDD (hard) extern de la Lacie are un design care mie imi place foarte mult plus ca aceasta culoare portocalie il prinde foarte bine. Pana acuma a fost disponibil doar cu 500 GB memorie stocare, dar zilele trecute s-a lansat cel de 1TB, la doar 160 de $. Ce ziceti, isi merita banii?

Imagine IPB

Sursa

Este foarte dragutz,pare compact,usor de purtat.Foarte frumos :bananadance2:

Posted

24 GB, in 24 de GB eu pot sa bag toate sezoanele BSG.

1 TeraByte=1024 GigaByte=2^10 GB

Am uitat...la 1024 MB erau 24 MB. Dupa cum am spus merita cumparat. Oare se gaseste in Romania?

Posted

Intrebam ... . Deci , daca se misca greu , mai bine pun inca ceva si imi iau unul intern :) .

Nu neaparat.Depinde la ce iti trebuie.Poate iti este mai folositor HDD Extern.Ce sa mai pui inca ceva?HDD Extern e mai scump decat cel intern :) :tiphat:

Posted

Nu neaparat.Depinde la ce iti trebuie.Poate iti este mai folositor HDD Extern.Ce sa mai pui inca ceva?HDD Extern e mai scump decat cel intern :) :tiphat:

1 HDD intern de 1 TB e mai ieftin ca un HDD Extern de 1 TB ? :D

Pai , sa pun Windows pe el , deci sa-l folosesc ca HDD normal :) . Muzica , games , etc .

E bun HDD -ul Extern cand vrei sa dai format si sa nu pierzi toata muzica si pozele . Pentru aia chiar mi se pare folositor . :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...