shootervl Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 cristi nu te bagi ?hai buna dimineata chiar si celor ce stau ascunsi ca iepurii in tufe !
shootervl Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ' date='Oct 2 2009, 15:09' post='4273830']neata :cool2:hai noroc baieti...arab ce faci ma ?prin ce guild iti faci veacul ?
Cioby Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 hai buna dimineata chiar si celor ce stau ascunsi ca iepurii in tufe !cine bre? :-? n-am prea avut timp sa dau prin joc dar pastreaza-mi un loc pe zilele astea
shootervl Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 cine bre? :-? n-am prea avut timp sa dau prin joc dar pastreaza-mi un loc pe zilele astealet me know then...neata !
MIRAje Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 hai noroc baieti...arab ce faci ma ?prin ce guild iti faci veacul ?nici macar n'am cont =))@neatza
shootervl Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 nici macar n'am cont =))@neatzasi ce te retine sa iti faci ? :)
[Emo] Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 si ce te retine sa iti faci ? :)stiu eu ce-l retine :)) asteapta sa creasca lumea si dupa aia sa-l creasca :) si cand se face full sa uite de prietenii :)
MIRAje Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ' date='Oct 4 2009, 18:14' post='4280893']stiu eu ce-l retine :)) asteapta sa creasca lumea si dupa aia sa-l creasca :) si cand se face full sa uite de prietenii :)cand am facut eu asta? :blink: nu astept sa ma creasca nimeni...si daca e sa ma reapuc vreodata are cn sa ma creasca -_-@neatza
shootervl Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 cand am facut eu asta? :blink: nu astept sa ma creasca nimeni...si daca e sa ma reapuc vreodata are cn sa ma creasca -_-@neatzaneata...de acord cu tine aici... e prea rau ala :P :beer:
jeffry99 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 cand am facut eu asta? :blink: nu astept sa ma creasca nimeni...si daca e sa ma reapuc vreodata are cn sa ma creasca -_-@neatzadute ma si impuscateai uitat cand umblai cu pt plss prin arena? :)) ntzps cristi sterge draq de la semnatura hh ala ca ne facem de kkt pe srv :>
MIRAje Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dute ma si impuscateai uitat cand umblai cu pt plss prin arena? :)) ntzps cristi sterge draq de la semnatura hh ala ca ne facem de kkt pe srv :>etel si pe noobu asta :)) cand umblam ma nab cu pt plss?:))@neatza
shootervl Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 etel si pe noobu asta :)) cand umblam ma nab cu pt plss?:))@neatzapune ma mana si fa`ti un char si tu...chiar vrei sa fi cel mai prost din cazemata ?cat te costa sa faci un char de lvl 100 ?
jeffry99 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 pune ma mana si fa`ti un char si tu...chiar vrei sa fi cel mai prost din cazemata ?cat te costa sa faci un char de lvl 100 ?asa ma cristice sa faca arabu ma?ala doar daca ii dai rr joaca pt plsss qqqq qqqq =))
[Emo] Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 etel si pe noobu asta :)) cand umblam ma nab cu pt plss?:))@neatzafa`ti cont si sunama :> makar eu am 2 rr ^^ :nanana:
MIRAje Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 asa ma cristice sa faca arabu ma?ala doar daca ii dai rr joaca pt plsss qqqq qqqq =))etel si pe asta al drq :)) poate o sa ma reapuc...o sa intru sa'mi fac si eu un cont candva :))' date='Oct 6 2009, 18:38' post='4287408']fa`ti cont si sunama :> makar eu am 2 rr ^^ :nanana:si daca ai 2 rr ce?daca ma reapuc te zbor se stie :))
[Emo] Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 etel si pe asta al drq :)) poate o sa ma reapuc...o sa intru sa'mi fac si eu un cont candva :))si daca ai 2 rr ce?daca ma reapuc te zbor se stie :))Asa si care-i faza ? crezi ca ma intere de te reapuci sau ?:)) eu ori cum nu joc :-j :crazy: si nu m-am referit ca ai umblat cu PT PLS findca nu ai umblat dar tu ai inteles alcumva :photo: stii tu la ce ma refer :P inainte sa joc pe sensei