Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FLOW

>>> ! IMORTALS ! <<<

Recommended Posts

Posted

sa ii zici sa ma pupe undeva cand te intalnesti cu el :)) ala e un disperat...traieste jocu' la maxim =))

poate o sa ma reapuc si eu vreodata...nu se stie cand imi vine chefu'...momentan nu prea si e mai bn asa dorm noptile linistit :))

numai am rabdare wa :)) acum poate e cu cei mai multi non rr dar peste un timp nu se stie =))

hai nb -_-

eu ziceam de guildu nostru ma :))...nu cred ca mai au multi rabdare sa se apuce iar de rr`uri si alte prostii dar sa ramanem guildu cu cei mai multi non rr ar fi ceva =))

Guest mult_munte
Posted

eu ziceam de guildu nostru ma :))...nu cred ca mai au multi rabdare sa se apuce iar de rr`uri si alte prostii dar sa ramanem guildu cu cei mai multi non rr ar fi ceva =))

ma bag si eu:)) asa de dragul vremurilor demult apuse

Posted

' date='Sep 29 2009, 19:00' post='4265082']

:> Hai ca ma reapuc si eu :D :yum:

va asteptam pe toti...

@Cioby...am facut lvl 162 cred ca ajunge sa ii iau pe toti, nu ?daca nu vrei sa mai ti guildu da`mi un semn ceva ca sa intru sa il fac eu...iti las pm cu nr meu de telefon !

Posted

va asteptam pe toti...

@Cioby...am facut lvl 162 cred ca ajunge sa ii iau pe toti, nu ?daca nu vrei sa mai ti guildu da`mi un semn ceva ca sa intru sa il fac eu...iti las pm cu nr meu de telefon !

cristi am vorbit ceva cu tine...nu am putut intra ieri si te`am rugat sa imi dai un semn cand rupi... :banghead:

Posted

' date='Oct 1 2009, 12:53' post='4269637']

:-??

problema a fost rezolvata...care vrea sa intre in guild o poate face ...pot fi gasit dupa ora 16 pe mess sau in joc !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...