shootervl Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 hello la toata lumea...@ Ama...mai asteptam un pic sa vedem ce lume se strange !!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ma strang si eu sau ma adun ?^^Nimic, esti mai imprastiat decat o balega de rinocer =))
TaZ-ManIaku Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nimic, esti mai imprastiat decat o balega de rinocer =))mancami-ai cornu cu vanilie :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mancami-ai cornu cu vanilie :rofl1:Sa ti-l manance goblinul tau, excrement de larva ce esti =))
shootervl Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Sa ti-l manance goblinul tau, excrement de larva ce esti =))voi ai cui mai sunteti ?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 voi ai cui mai sunteti ?Does it matter? ;;)
TaZ-ManIaku Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Daca si eu mai sunt necunoscut in lumea voastra ....inseamna ca hammer aduna masline din copacii din buc :rofl1:
S@dow_MG Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Daca si eu mai sunt necunoscut in lumea voastra ....inseamna ca hammer aduna masline din copacii din buc :rofl1: :)) :))
S@dow_MG Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 n-am bani :crybaby:iti dau un mar vinde la shop =))
Cioby Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 n-am bani :crybaby:don't worry bro nici maine n-o sa ai :-j
TaZ-ManIaku Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 don't worry bro nici maine n-o sa ai :-jnici azi nu am :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Daca si eu mai sunt necunoscut in lumea voastra ....inseamna ca hammer aduna masline din copacii din buc :rofl1:A vorbit administratorul de santuri din metropola Poiana Campina , taramaul viselor....visele copiilor calcati de vapor.Tavy, o tu maret culegator de banane , din mijlocul comunitatii tale de primate deparazitate iti urez multa dragoste....de rinocer
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 da ce talent de critic literar ai...Si dragoste de mama vitrega.Sunt un imbatranit al timpurilor futuriste ce planeaza in contemporanul cotidian.Numele meu este Ion.O zi buna va doresc :tiphat: :rofl1: P.S. Tavy ma mai iubesti?
Cioby Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Gheorghe...incantateu is un om timid,cu frica lui Dumnezeu asa ca iti cer scuze preamarite,daca ti-am denigrat imaginea de om integru si cult ce esti
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Gheorghe...incantateu is un om timid,cu frica lui Dumnezeu asa ca iti cer scuze preamarite,daca ti-am denigrat imaginea de om integru si cult ce estiOm timid cu frica de Dumnezeu, iertate iti sunt pacatele.Vina nu iti apartine, iti inteleg suferinta, dupa o zi de coasa, hranit animalele si partida de table condimentata cu palinca la caminul cultural, e posibil sa fi putin irascibil.O sa il trimit pe Tavy sa te ajute sa revi pe calea cea dreapta, caci Tavy, fiule, este maretul inger al santului, preafericitul fericit nefericit obscur ce poate schimba un suflet.Pacea sa te insoteasca peste tot, iar lumina schimbarii sa iti deschida ochii catre o noua zi.
TaZ-ManIaku Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 a dat boala in voi ma :rofl1:ps: Te iubesc Saddoveanule =))
Cioby Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 adevar graiesti preaintunericimea dumneavoastra.ziua istovitoare si-a spus cuvantul asupra psihicului meu.munca mea presupune folosirea intelectului spre deosebire de munca dumneavoastra care solicita podul palmei si bataturile deja astupate de glod.va urez multa bafta in continuare la manuirea si in acelasi timp manevratul sapei.tavy reprezinta lumina schimbarii din ochii mei.va multumesc pentru sfaturile acordate.raman dator cu o cana de apa pe care o asteptati pe campul batut de razele fierbinti ale soarelui,de ataaata timp.va voi insoti cu drag la culesul de papusoi,pentru a ma relaxa si a mai pierde din irascibilitate caci atmosfera de la caminul cultural nu a avut niciun efect asupra mea
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 adevar graiesti preaintunericimea dumneavoastra.ziua istovitoare si-a spus cuvantul asupra psihicului meu.munca mea presupune folosirea intelectului spre deosebire de munca dumneavoastra care solicita podul palmei si bataturile deja astupate de glod.va urez multa bafta in continuare la manuirea si in acelasi timp manevratul sapei.tavy reprezinta lumina schimbarii din ochii mei.va multumesc pentru sfaturile acordate.raman dator cu o cana de apa pe care o asteptati pe campul batut de razele fierbinti ale soarelui,de ataaata timp.va voi insoti cu drag la culesul de papusoi,pentru a ma relaxa si a mai pierde din irascibilitate caci atmosfera de la caminul cultural nu a avut niciun efect asupra meaO tu prea banalule cetatean crescut la umbra plantelor furajere, de ce iti negi existenta ? Nu e nici o rusine sa fi om al pamantului, istoria acestei tari a fost cladita prin munca oamenilor asemeni tie, truditori, ambitiosi , pasnici pastratori de cazane de tuica in gradina.Din pacate ma vad nevoit sa te dezamagesc, nu te voi putea ajuta la culesul de stiuleti , planurile existentiala nu imi confera timpul necesar acestui gen de activitati rurale iar drumul pana in coltul tarii unde mareata ta fiinta isi resfrange dominatia asupra vitei de vie si celor 4 gaini, 3 curci si 8 gaste ar fi prea obositor pentru mine.Iti doresc mult succes in activitatile tale cotidiene.Nu uita , nu e nici o rusine sa incepi dimineata cu un uger in palme.
TaZ-ManIaku Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :rofl1:cioby cred ca ai luat virusu de la asta :))