Mariy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Daca tot se fac conturi mi-am facut si eu al meu propiriu si personal, Nick joc Mariy Daca mai jucati careva pm me mai schimbam o vorba in rest: Re la toata lumea
shootervl Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Salutare gusterii mei...Cristi aici.. O sa am o discutie cu "fostii membrii de partid" si vom hotara daca vom incepe o noua cruciada IMORTALS ! Sanatate la toata lumea !
Heinekener Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Salutare gusterii mei...Cristi aici.. O sa am o discutie cu "fostii membrii de partid" si vom hotara daca vom incepe o noua cruciada IMORTALS ! Sanatate la toata lumea ! am eu holderu... restul e cancan :rofl2:
Mariy Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ce mai faceti? bine,sanatosi?? daca se anunta vreo cruciada sa ma anuntati si pe mine. nick joc:ElfMariy O zi superba :tiphat:
shootervl Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Salutare gusterii mei...Cristi aici.. O sa am o discutie cu "fostii membrii de partid" si vom hotara daca vom incepe o noua cruciada IMORTALS ! Sanatate la toata lumea ! cauta ma pe mess cand ai de gand...si pe mn ma bate gandu sa ma apuc...geo joaca ramona gaby la fel....deci am fi cativa. holderi avem.....deci la treaba:p (marius)
munte Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Salutare gusterii mei...Cristi aici.. O sa am o discutie cu "fostii membrii de partid" si vom hotara daca vom incepe o noua cruciada IMORTALS ! Sanatate la toata lumea ! cauta ma pe mess cand ai de gand...si pe mn ma bate gandu sa ma apuc...geo joaca ramona gaby la fel....deci am fi cativa. holderi avem.....deci la treaba:p (marius) Sal mah nebunilor!!! Mai traiti? Va pupa munte:))
Heinekener Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Salutare gusterii mei...Cristi aici.. O sa am o discutie cu "fostii membrii de partid" si vom hotara daca vom incepe o noua cruciada IMORTALS ! Sanatate la toata lumea ! cauta ma pe mess cand ai de gand...si pe mn ma bate gandu sa ma apuc...geo joaca ramona gaby la fel....deci am fi cativa. holderi avem.....deci la treaba:p (marius) Sal mah nebunilor!!! Mai traiti? Va pupa munte:))
-=AlexA=- Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Salutare gusterii mei...Cristi aici.. O sa am o discutie cu "fostii membrii de partid" si vom hotara daca vom incepe o noua cruciada IMORTALS ! Sanatate la toata lumea ! cauta ma pe mess cand ai de gand...si pe mn ma bate gandu sa ma apuc...geo joaca ramona gaby la fel....deci am fi cativa. holderi avem.....deci la treaba:p (marius) Sal mah nebunilor!!! Mai traiti? Va pupa munte:)) :pottytrain2: Elf
Guest [CioaGA] Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 hello ,s-a strans toata spuma de pe 97d aici ..:)) inca mai jucati ?:) respect si spor in continuare i miss old times =((
shootervl Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Salutare gusterii mei...Cristi aici.. O sa am o discutie cu "fostii membrii de partid" si vom hotara daca vom incepe o noua cruciada IMORTALS ! Sanatate la toata lumea ! cauta ma pe mess cand ai de gand...si pe mn ma bate gandu sa ma apuc...geo joaca ramona gaby la fel....deci am fi cativa. holderi avem.....deci la treaba:p (marius) Sal mah nebunilor!!! Mai traiti? Va pupa munte:)) Ne apucam sau nu de treaba si noi ?Am vazut ca numele la guild este luat de unu briscanu sau ceva de genu...Are careva idee cum putem lua legatura cu el ?
Heinekener Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cel mai/Cea mai sexy de pe link - Concurs foto La ora 23.59 se inchide perioada in care va puteti inscrie. Grabiti-va :D
shootervl Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 eu am fqt guilda o sa ne apukm de mu...si o avem nevoie de guilda :nanana:
Esc@pe' Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Heloooooooooooooooooooooooooooo JUDOO :photo: :tiphat: :nanana:
Heinekener Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 :error: :error: :error: :error: :error: :error: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: