munte Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Tu si cu munte c m-ai salutati din an in paste :)) Gata, am aparut...:). Ce mai faceti mai?Va pupa munte si nu va uita :)
Heinekener Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tu si cu munte c m-ai salutati din an in paste :)) Gata, am aparut...:). Ce mai faceti mai?Va pupa munte si nu va uita :) salut multmunte :))
S@dow_MG Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Tu si cu munte c m-ai salutati din an in paste :)) Gata, am aparut...:). Ce mai faceti mai?Va pupa munte si nu va uita :) nici sa nu ne uiti :)
thoricik Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Hristos a inviat!Un Paste fericit tuturor, sfanta lumina a invierii sa va calauzeasca drumul in viata, sa va fereasca de griji si necazuri si sa va lumineze sufletele.
Mr.Doru Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 trb sa stam pe prima pagina B-) gata mie unu mia trecut vremea la mu :crybaby: salut ! mai traiti ma ? :D care mai joaca ? @@@
Mr.Doru Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 eros ce zici ma batrane , mai traiesti ? :D ma straduiesc poate te apuci si tu de joc dinou cand dau astia rr asa low play :)) @aghaha si acuma postez cu userul tau clona =))
mirceone Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 pai ma gandeam sa ma bag dupa rr bd :D @lasa ma n-are nimic , daca vrei iti fac 1 user cu numele tau :))