THuG-Radu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Lovit de varicela, de plictiseala, dupa o pauza de 4 ani, m`am reapucat de MU.Tot de plictiseala am facut guilda Oradea, valabila doar pt. Oradeni.E simplu, daca sunt doritori, care joaca for fun acest joc si au chef sa ne distram ... just say so.Daca nu, bafta la guildele de pe primele locuri :D
Lucian Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 haaaa, o sa stai si tu nebarbierit cu zilele jucand mu cum a facut garfield :Dde ce doar oradeni? rasiiiiiisma si vezi ca nu mai e mu ce-a fost acum multa vreme, iti sugerez sa NU te apuci
THuG-Radu Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 haaaa, o sa stai si tu nebarbierit cu zilele jucand mu cum a facut garfield :D de ce doar oradeni? rasiiiiiism a si vezi ca nu mai e mu ce-a fost acum multa vreme, iti sugerez sa NU te apuci Hmm... sau sa iau si altii de prin alte orashe ? :-?? Stiu ca nu mai e ce a fost odata, dar ... oricum is nebarbierit de la varicela :)) asa ca .. :D ceaw raducu :-* ms de alea ba :wub:
Lucian Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Hmm... sau sa iau si altii de prin alte orashe ? :-??pai neaparat n-ar fi ca juma de server e din oradea :D
lixandra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Sa vezi ce pk iti dau in joc :D.Goodluck cu guilda :P!
-GUNIT- Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 faceti si alte guilde BUCURESTI ARAD CLUJ si faceti alianta ^_^
lixandra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cat de dura a fost faza =)). Ziceam ca il caut prin joc sa ii aplic un dragon staff si cum am intrat era exact langa mine =)).Daca se apuca si money s-a terminat :D.
THuG-Radu Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 nea, nu se apuca money de MU :Dn`are el treaba cu asa ceva :Dda da lexa , stiu ca ma iubesti cu PK`urile tale ;xLucian, care juma de server ? :D
Paul156 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Lovit de varicela, de plictiseala, dupa o pauza de 4 ani, m`am reapucat de MU.Tot de plictiseala am facut guilda Oradea, valabila doar pt. Oradeni.E simplu, daca sunt doritori, care joaca for fun acest joc si au chef sa ne distram ... just say so.Daca nu, bafta la guildele de pe primele locuri :Dbft cu guild...aa si faci discriminare :readthis: =))
Lucian Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Lucian, care juma de server ? :Dsunt multi...chiar foarte multi oradeni din cate stiu eu
Schatzi92 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ciaw Radule . fa rogerius only =))))))))))))))))
Guest Blader_Slayer Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Lovit de varicela, de plictiseala, dupa o pauza de 4 ani, m`am reapucat de MU. mori :nanana:
Schatzi92 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dolores ~ si eu am avut tot un fel de varicela cand m-am reapucat asa ca noroc ;d