Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Blader_Slayer

manashild

Recommended Posts

Guest Blader_Slayer
Posted

prea mare ... -_-

dl`ul/mg`ul/elful/chiar si sm`ul degeaba ... singurul lucru ce intra sub ms e combo :-? , in curand o sa fie ca pe beta toti cu ms langa coroana dand cu skill/lightning unu in altul ... ala nu e cs :crybaby:

Posted

in afara de mg care e pamant de flori pe serverul asta toti au cate un ATU:

-BK full = 2.450.000 viata cu set full HP

-SM full = mana shield 90%

-DL full = dmg mare / cal / cioara

elf inca nu am vazut full dar sunt sigur ca are buff-uri foarte puternice la full,sunt sigur ca buff pt defense va fi apropiat de mana shield.

MG = prastie!! (def slab,fara casca,fara ms,fara skill dmg) practic nici un ATU nu are MG,doar ca il cresti repede si cand ajungi la full cu el te dai cu capul de pereti cand vezi ce poate!!

Guest Blader_Slayer
Posted

ideea e ca nu poti juca cs , dl`ul cu dmg`u lui mare ce dmg crezi ca da pe full ms de 90% ? 2,3 k , daca mai si stai in skill`ul de la shild .... :naughty:

btw , era vorba de cs ... la full stats orice caracter cu sweal are hp enorm :beer:

Posted

ideea e ca nu poti juca cs , dl`ul cu dmg`u lui mare ce dmg crezi ca da pe full ms de 90% ? 2,3 k , daca mai si stai in skill`ul de la shild .... :naughty:

btw , era vorba de cs ... la full stats orice caracter cu sweal are hp enorm :beer:

ai vazut tu pana acuma sm care sta in skillul de la shield? eu nu am vazut,sunt scuturi de sm cu skilluri dar nu se pot folosi.

ce incercam eu sa iti zic e ca fiecare are cate ceva special,la sm daca iei 20% din ms ii prastie,putin mai bun ca mg-ul...stiu ca o sa fie aiurea la cs da n-ai ce sa faci.

Posted

Odata intrat in Castle Siege, Mana Shield scade la 50%.

Sweal scade si el. Un BK nu mai are 2+ milioane viata ci se recalculeaza.

Damage-ul de asemenea scade si el la fiecare caracter.

Guest Blader_Slayer
Posted

ai vazut tu pana acuma sm care sta in skillul de la shield? eu nu am vazut,sunt scuturi de sm cu skilluri dar nu se pot folosi.

nu stiu unde ai inteles tu dl vs sm , am zis dl vs(x) cu ms :)

:clapping: evrika

Posted

pai si atunci ce ai facut cu treaba asta?

exemplu: in afara bk are 2,5 mill viata si da dmg la sm cu 90% mana shield 900 dmg iar sm-ul ii da 4000 dmg la bk (sa zicem) iar in castel daca scade si dmg si ms atunci bk are 1,25 mill viata si ii da la sm 500 dmg si sm ii da 2000 dmg la bk,cam tot aceasi mancare de peste...degeaba ii injumatatesti la sm mana shield daca ii injumatatesti si la bk dmg-u,sau invers.

depinde cu cat % scade la fiecare dmg/sweel/ms/buff etc.

Guest Blader_Slayer
Posted

pai si atunci ce ai facut cu treaba asta?

exemplu: in afara bk are 2,5 mill viata si da dmg la sm cu 90% mana shield 900 dmg iar sm-ul ii da 4000 dmg la bk (sa zicem) iar in castel daca scade si dmg si ms atunci bk are 1,25 mill viata si ii da la sm 500 dmg si sm ii da 2000 dmg la bk,cam tot aceasi mancare de peste...degeaba ii injumatatesti la sm mana shield daca ii injumatatesti si la bk dmg-u,sau invers.

nu a zis ca se injumatateste dmg`ul

ms`ul nu se calculeaza asa , daca la 90% dai 2k la 45% nu dai 4k , nu e vorba de absorb dmg ce vezi tu jos in paranteza la manashild ^^ (xxx%) .

btw buff`ul elfului nici nu se compara cu ms`ul dw`ului , buff =+xxx deff , manashild = -xxx%absorb (un ex .. add deff vs dmg decrese %)

Posted

Asa este setat de WebZen sa se recalculeze totul si sa scada MS si viata la Sweal. Nu a modificat nimeni nimic si nici nu poate fi modificat.

Posted

unu lucru e sigur...absorb = dmg decrease,am vazut ca mana shield e ca si dmg decrease,in atlans la lizard...fara mana shield imi face 120-137 maxim dmg,iar cu ms scade cam pe la 86-109 maxim

25%/137 = 34,25...deci ca si cum am 25% dmg decrease.

da tot ma intreb la spelul poison cat % ii ia mobului din viata? ca se vede cand dai in golden,apar niste sume mari cu un verde diferit de edr,si tot se micsoreaza sumele pe masura ce tragi in el,e clar ca aia nu e viata goldenului cum zic uni,acolo dupa parerea mea indica cat ii iei din viata...dar cat % ii ia?

Guest Blader_Slayer
Posted

da tot ma intreb la spelul poison cat % ii ia mobului din viata? ca se vede cand dai in golden,apar niste sume mari cu un verde diferit de edr,si tot se micsoreaza sumele pe masura ce tragi in el,e clar ca aia nu e viata goldenului cum zic uni,acolo dupa parerea mea indica cat ii iei din viata...dar cat % ii ia?

ia dute in dungeon3 la bulls si o sa`ti dai singur seama ... ce vezi tu cu verde = x% din viata cu cat e mai mare viata cu atat e mai mare x cu cand dai mai mult in el cu poison cu atat de mult scade si x . :-?

Guest Blader_Slayer
Posted

Gaara' date='Apr 15 2009, 23:05' post='3716091']

Uhm...din cate am inteles doar BK cu combo da intr-un SM de-i sare MS-ul.

daca sm`ul ar sweal are ce da :whistle:

Posted

bk trece prin ms :) exact cum trece prin def la gold :P

cat despre castel dupa cum a zis cristy e cva gen duel..si nu scade dmg numai la bk scade la toti dmg ,swel,ms asta inseamna ca dai cva nu 1 bucata si gata cade:)

Guest CurseDKinG
Posted

BK in CS cu Sweal si set +HP are in jur de 450k viata, nicidecum cat ziceti voi :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...