Jump to content
Baicu

GATHER BAIA-MARE

Recommended Posts

Posted

Maine ora 17:00 in fatza la mc'donalds sper sa fim cat mai multi sau anuntat vreo 10 pana acuma care doreste e bine primit

Posted

Asa asa cat mai multi trebuie scris pe global maine pe la ora 2-3 ca mai strangem sigur..ca astia au uitate de forum:)

Posted

A fost foarte frumos:) Putini dar frumos

Am fost eu .iLegal.liquidlove.zuzulina.si ioana

Poate cu alte ocazii o sa organizam si noi unu mai ok cu vreo saptamana inainte..

Posted

A fost foarte frumos:) Putini dar frumos

Am fost eu .iLegal.liquidlove.zuzulina.si ioana

Poate cu alte ocazii o sa organizam si noi unu mai ok cu vreo saptamana inainte..

Daca il faceti saptamana vitoare sambata iar vin si eu si sensei / marius

Guest -Psycho-
Posted

Hehe m am mutat acu 3 ani din baia mare insa is near si merg des pe acolo...btw si Rania e baimareanca ;)

Posted

Sa ne intalnim la mara-n parc ? prima fantana ? :beer: si dupa aia sa mergem spre scotish sau pasha :-?? sau in max ? :beer:

hmm ora 16:20 sa fim la mara si .. pana ne cunoastem i mai asteptam si pe restu daca nu apar la 17:00 plecam spre pasha sau scotish :D sau alegeti voii :P

Posted

Sa ne intalnim la mara-n parc ? prima fantana ? :beer: si dupa aia sa mergem spre scotish sau pasha :-?? sau in max ? :beer:

hmm ora 16:20 sa fim la mara si .. pana ne cunoastem i mai asteptam si pe restu daca nu apar la 17:00 plecam spre pasha sau scotish :D sau alegeti voii :P

i agree :right:

Posted

Pai vedem,sa ne strangem,suntem cati..4-5 ?

Mai stiu eu cateva persoane care vin,dar nu au postat .

cautal si pe redbull de vine :P vorbesc si eu cu alexa,manowar,munteanu,reluboss,creion :P :beer:

Posted

:pottytrain2:

hug.go.tree.a<< :blink: ai.inteles.tu.ideea ;)

' date='Apr 20 2009, 04:01' post='3733198']

cautal si pe redbull de vine :P vorbesc si eu cu alexa,manowar,munteanu,reluboss,creion :P :beer:

cu.cat.mai.multi.cu.atat.mai.bine :beer:

Posted

eu sunt din baia sprie dar sunt plecat de 4 ani din tara as veni si eu dar nam cum:P

daca se mai face gather in vara vin si eu pana romania

sunt andrey2000 :P distractie placuta

Posted

:coffee::coffee: pasha ?? =))))))))))))))))))))))))))))))))))) cel mai spart club din bm :)))) #-o

bine da-ne tu idei

1.Nu ma duc in csm la toata putoare de tigani nespalati si sa se deie femeile de 25+ ani la mine :))

2.Cuba nu Suport

3.Atos nici pe atat :|

De vreti mergem la oaza italiana ... :beer:

Poate vorbesc si cu nazgul ... dar nu cred ca vine :readthis: findca in 10 mai are nunta :x ^^ , vorbesc si cu bengoasa :D si cu assdsam

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...