wazzabi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ce cutremur bha ? :\n-am crezut niciodata in previziunile astea ...
evineri Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 atuncea dute la d-nul istrate si discuta cu el , poate te primesc si la OglindaTV
Fury Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Personal nu cred si restul textului ? sa fie macar ceva despre ce sa dezbatem , asa e o simpla intrebare ... 'crezi in cutremure' pai de ce nu ? cate nu au fost , cate nu au provocat foarte multe pagube , daca chiar ai vrea cauta ca sunt multe documentare interesante pe tema asta mai ales despre cutremurele subacvatice ... iar daca te referi la asa zisu cutremur care ne asteapta , ce sa zic altceva decat
banditzel Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 atuncea dute la d-nul istrate si discuta cu el , poate te primesc si la OglindaTV te-a bagat cnv in seama ? eu doar mi-am spus parerea ...oameni de nimic in romania asta sa mor io ...te deranjeaza parerea mea ? sau te crezi prea destept
Damian Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Normal , Cred in Cutremur! dar nu va fi nici un cutremur curand.
MoBiLe2 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 nu cred in cutremure si nu ma rog la ele.nu cred in existenta lor.
Pedro de Pacas Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 in cutremur cred..., nu cred in toti idiotii care se vad in stare de a prezice unul...:D
Razvan Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ce topic stupid "crezi in crutremure?" da` tu crezi in paine? / te uiti si mai mult la oteve
Floopy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Da cred , dc nu dar oricum numai El stie cand si ce va fi
pogo_mg Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 eu cred in Dumnezeu B) o.t. puteai intreba in titlu "credeti ca v-a fi cutremur ?"p.s. cutremure sant in fiecare zi(insa mici si nu le simtim), insa un cutremur major nu cred ca v-a fi(sambata) pentru ca nu exista aparate care sa determine aparitia acestui fenomen #-o
Guest Xspeed Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 in cutremure credca doar se misca toata casacat de nesimtit poate cineva sa fie, sa nu simta in schimb, nu cred in cei care prezic cutremureleaia sunt doar doritor de atentie, ca americanii care il tot vad pe yeti
Dr.Oetker Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Normal.Cutremurele exista,sunt dovedite,si simtite de mii de oameni in fiecare zi.Nu va fi nici un cutremur mare sambata,cel putin nu cred asta.
Stargate Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 prea multa televiziune, intuneca minteafireste ca exista cutremure si asta nu e un secret pt nimeni; din pacate doar prea putini sunt cei capabili sa le prezica cu exactitate.
Parazitu' Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cred in cutermure insa nu cred in asemenea predictii :) totul depinde de magmatismul interior al pamantului si de miscarea placilor tectonice si a faliilor..