Jump to content
evineri

Crezi in cutremure

Crezi ca sambata aceasta va fi cutremur ?  

28 members have voted

1. 1. Crezi ca sambata aceasta va fi cutremur ?

• Da
      4
    • Nu
      3
    • Ce cutremur ba ?
      5
    • Te uiti prea mult la OTV
      14
    • Este posibil, dar nu sigur
      2

Recommended Posts

Posted

Te uiti prea mult la OTV :D :D :D.

Posted

Personal nu cred

si restul textului ? sa fie macar ceva despre ce sa dezbatem , asa e o simpla intrebare ... 'crezi in cutremure' pai de ce nu ? cate nu au fost , cate nu au provocat foarte multe pagube , daca chiar ai vrea cauta ca sunt multe documentare interesante pe tema asta mai ales despre cutremurele subacvatice ...

iar daca te referi la asa zisu cutremur care ne asteapta , ce sa zic altceva decat :)):))

Posted

atuncea dute la d-nul istrate si discuta cu el , poate te primesc si la OglindaTV

te-a bagat cnv in seama ? eu doar mi-am spus parerea ...oameni de nimic in romania asta sa mor io ...te deranjeaza parerea mea ? :|

sau te crezi prea destept

Posted

eu cred in Dumnezeu B)

o.t. puteai intreba in titlu "credeti ca v-a fi cutremur ?"

p.s. cutremure sant in fiecare zi(insa mici si nu le simtim), insa un cutremur major nu cred ca v-a fi(sambata) pentru ca nu exista aparate care sa determine aparitia acestui fenomen #-o

Guest Xspeed
Posted

in cutremure cred

ca doar se misca toata casa

cat de nesimtit poate cineva sa fie, sa nu simta

in schimb, nu cred in cei care prezic cutremurele

aia sunt doar doritor de atentie, ca americanii care il tot vad pe yeti

Posted

prea multa televiziune, intuneca mintea

fireste ca exista cutremure si asta nu e un secret pt nimeni; din pacate doar prea putini sunt cei capabili sa le prezica cu exactitate.

Posted

Cred in cutermure insa nu cred in asemenea predictii :) totul depinde de magmatismul interior al pamantului si de miscarea placilor tectonice si a faliilor..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...