Jump to content
-clao-

Unui tanar ia crescut un brad in plamani

Recommended Posts

Posted

Un tanar locuitor al capitalei Republicii Udmurtia sa prezentat la spital deoarece se plangea ca avea dureri atroce in piept . El a fost diagnosticat initial cu o forma de cancer la plamani dar spre surpriza medicilor care l-au radiografiat , au aflat ca avea crescut un bradulet de 5 cm in plamanul stang .

Imagine IPB

Click pentru a citi mai multe + poze

Va doresc o zi buna !

Posted

inca o porcarie postata de un bloger dornic de afirmare !!!

daca nu se asigura cateva conditii elementare ( lumina ) plantele nu cresc.

asta nu e o stire e un zvon senzational care incearca sa socheze.

Posted

hai ma las-o moarta e ceva abureala , ala nu are cum sa fie brad sau sigur nu e e imposibil :))

are careva chef sa caute pe google despre cresterea plantelor sa ii convinga si pe restu? :D

Posted

hai ma las-o moarta e ceva abureala , ala nu are cum sa fie brad sau sigur nu e e imposibil :))

are careva chef sa caute pe google despre cresterea plantelor sa ii convinga si pe restu? :D

*Când au ajuns la plămân, doctorii au fost, însă, surprinşi să descopere ace verzi de conifere.

"Am clipit de trei ori, crezând că am vedenii. Apoi am chemat un asistent pentru a-mi confirma", a declarat Vladimir Kamashev, unul dintre chirurgii care au efectuat biopsia.

Crenguţa de cinci centimetri a fost apoi înlăturată din corpul pacientului.

*octorii se întreabă acum cum a putut ajunge crenguţa acolo, din moment ce este prea mare ca să poată fi inhalată sau înghiţită. Singura explicaţie pe care o au în acest moment este că pacientul ar fi inhalat un mugur de brad, care a continuat apoi să crească în interiorul plămânului.

Poate acum crezi.

Posted

I-auzi in ce conditii mai cresc si coniferele astea. Pun pariu ca daca as planta un mugur intr-un ghiveci nu ar creste,dar creste in interiorul unuia :blink: .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...