-clao- Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Un tanar locuitor al capitalei Republicii Udmurtia sa prezentat la spital deoarece se plangea ca avea dureri atroce in piept . El a fost diagnosticat initial cu o forma de cancer la plamani dar spre surpriza medicilor care l-au radiografiat , au aflat ca avea crescut un bradulet de 5 cm in plamanul stang . Click pentru a citi mai multe + poze Va doresc o zi buna !
Lucian Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 un blog nu merge mana in mana cu ineptiile gramaticale, macar de copiai stirea direct :(a fost la stiri acum o juma de ora
ChoWdeR Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 cum de mai traieste ... pe ala il jignesti daca ii zici ca vegeteaza )
Domino628 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hai da-o dracu' mi-e greu sa cred cu toate ca parca am mai auzit de un caz asemanator mai demult...
Burne Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 inca o porcarie postata de un bloger dornic de afirmare !!!daca nu se asigura cateva conditii elementare ( lumina ) plantele nu cresc.asta nu e o stire e un zvon senzational care incearca sa socheze.
Pedro de Pacas Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 a fost ieri la stiri...la om ii place pamantu si radacinile de brad ;)
*Diabolik* Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 parca la stiri spuneam ca a inghiti un mugur de molid sau ceva de genul
spauny Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 cum frate sa ai un bradut in tn ? pare cam imposibil.
Fury Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 hai ma las-o moarta e ceva abureala , ala nu are cum sa fie brad sau sigur nu e e imposibil are careva chef sa caute pe google despre cresterea plantelor sa ii convinga si pe restu? :D
Oana Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 hai ma las-o moarta e ceva abureala , ala nu are cum sa fie brad sau sigur nu e e imposibil are careva chef sa caute pe google despre cresterea plantelor sa ii convinga si pe restu? :D *Când au ajuns la plămân, doctorii au fost, însă, surprinşi să descopere ace verzi de conifere. "Am clipit de trei ori, crezând că am vedenii. Apoi am chemat un asistent pentru a-mi confirma", a declarat Vladimir Kamashev, unul dintre chirurgii care au efectuat biopsia. Crenguţa de cinci centimetri a fost apoi înlăturată din corpul pacientului. *octorii se întreabă acum cum a putut ajunge crenguţa acolo, din moment ce este prea mare ca să poată fi inhalată sau înghiţită. Singura explicaţie pe care o au în acest moment este că pacientul ar fi inhalat un mugur de brad, care a continuat apoi să crească în interiorul plămânului. Poate acum crezi.
MonK Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 I-auzi in ce conditii mai cresc si coniferele astea. Pun pariu ca daca as planta un mugur intr-un ghiveci nu ar creste,dar creste in interiorul unuia :blink: .
MoBiLe2 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tot e bine ca nu i-a crescut o tufa de urzici. a scapat ieftin.
pogo_mg Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ....pai sa adauge in manualele scolare unde scrie de zonele in care cresc coniferele unora le mai cresc si morcovi inainte de examen
Phyxyon Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Perfect :D Peste vreo 10 ani il va putea impodobi :D. Ma intreb ce va face va inghiti globurile si beteala? Dilema dilema .
Floopy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 este prea greu de crezut sa iti creasca un bradulet in corp :-? poate totusi au mai exagerat si ei