Cmaster Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 se poate vorbi de ks la white wizard ca la golden??
tavy_xp92 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Macar daca dadea si el cea bun, da da doar un bless => deci nu prea cred
uLise Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 se poate vorbi de ks la white wizard ca la golden??Move la sugestii , sa dezbatem acolo :P
wazzabi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 se poate vorbi de ks la white wizard ca la golden??sunt impotriva ... nu mi se pare un monstru cine stie ce ... nu vad rostul.
tavy_xp92 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 1. Propul ca la White Wizzard sa pice un item mai valoros, de expemul 1 soul, sau chiar iteme exc :P 2. Daca Wizzardul va da ceea ce am zis mai sus, ar trebui regula de la golden plicata si in acest caz
Liniutza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 nu e un spot la white wizard unde tot reapar mobi,daca nu e spot atunci logic nu ar trebui sa se considere ks.
tavy_xp92 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ca parca la goldeni e un spot fix unde reapar #-o Daca e si nu stie eu, ziceti-mi si ie ca sa stiu unde sa ma duc de fiecare data cand e invazie :P Btw, pana si adminii spun ca nu are un loc anume unde apre goldeanu
koka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ca parca la goldeni e un spot fix unde reapar #-o Daca e si nu stie eu, ziceti-mi si ie ca sa stiu unde sa ma duc de fiecare data cand e invazie :P Btw, pana si adminii spun ca nu are un loc anume unde apre goldeanupai de aia e la goldeni alta regula DESTEPTULE !! daca citeai cu atentie chiar asta ziceam ca nu exista loc fix unde sa apara!!daca ar fi fost un loc fix atunci s-ar duce cineva inainte sa apara si ar face o poza cu spotul,dar nu se stie unde apar!nush ce ai inteles tu! :tiphat:
tavy_xp92 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 pai de aia e la goldeni alta regula DESTEPTULE !! daca citeai cu atentie chiar asta ziceam ca nu exista loc fix unde sa apara!!daca ar fi fost un loc fix atunci s-ar duce cineva inainte sa apara si ar face o poza cu spotul,dar nu se stie unde apar! nush ce ai inteles tu! :tiphat: Prin ceea ce ai zis tu, ai lasat de inteles ca la goldeti sunt spoturi fixe unde apar, iar la White Wizz nu; cel putin asta am inteles eu. Nu-i nevoie sa daca am inteles gresit :blink:
koka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Prin ceea ce ai zis tu, ai lasat de inteles ca la goldeti sunt spoturi fixe unde apar, iar la White Wizz nu; cel putin asta am inteles eu. Nu-i nevoie sa daca am inteles gresit :blink: eu i-am raspuns la cmaster la primul mesaj :)
tavy_xp92 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ups, greseala mea :DTrebuia sa si citesc ce-ai scris...
LuckyShot Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 white wizard e bun pentru carecterele mici. daca unu mic se chinuie sa-l omoare si vine altul mai mare si-l doboara dintr-o lovitura si ia si inelele, atunci mai e corect? propun sa se introduca regula de ks si la white wizard.
Guest Blader_Slayer Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 white wizard e bun pentru carecterele mici. daca unu mic se chinuie sa-l omoare si vine altul mai mare si-l doboara dintr-o lovitura si ia si inelele, atunci mai e corect? propun sa se introduca regula de ks si la white wizard.din white wiz cade bless :) poti ridica 1 singur inel , sunt vreo 20 de orci :)
Guest CurseDKinG Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Am jucat eu un server in care invazia White Wizard dadea jwls...Dar nu toti mobii aia...Erau intre 4 si 12 jwls / grup, cu tot cu White Wizard...Cred ca ar fi misto sa fie la fel si aici...
Gestapo- Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 white wizard e bun pentru carecterele mici. daca unu mic se chinuie sa-l omoare si vine altul mai mare si-l doboara dintr-o lovitura si ia si inelele, atunci mai e corect? propun sa se introduca regula de ks si la white wizard.sustin sa se introduca regula de ks doar la WhiteWizard ca la golden... orcii oricum sunt neimportanti pentru ca nu poti lua decat un inelAm jucat eu un server in care invazia White Wizard dadea jwls...Dar nu toti mobii aia...Erau intre 4 si 12 jwls / grup, cu tot cu White Wizard...Cred ca ar fi misto sa fie la fel si aici...ar fi bataie pe ei si ar aparea alte probleme....plus ca s-ar cam umple lumea de jwl... cine ar mai sta sa sparga cutiute pentru jwl...