Liniutza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 propun sa NU fie luate in considerare plangerile care nu contin titlul la topic cel prevazut de regulament adica ACUZATUL + INFRACTIUNEA COMISAmulti incearca sa dea tot felul de explicatii in titlul plangerii fara sa scrie numele celui care e acuzat in speranta ca cel acuzat nu va vedea plangerea impotriva lui si nu va putea veni cu poze care sa isi dovedeasca nevinovatia,eu daca ma uit la plangeri si nu imi vad nick-ul nu am dc sa accesez toate plangerile sa vad daca sunt acuzat de cineva,am observat ca multi nu scriu numele celui acuzat iar dupa aia stam suspendati la banati pana se reevalueaza cazul!! totate astea pt ca unui individ ii este greu sa treaca nick-ul si infractiunea comisa la titlul plangerii asa cum cere regulamentul.dovezi nu mai trebe sa pun,accesati doar subsectiunea plangeri.PS: ganditi-va bine ca sunt reevaluari fara raspuns de 7 zile la banati,unii dintre noi au poze cu care isi pot dovedi nevinovatia si stau degeaba suspendati pt ca nu a pus la timp pozele!PS2: eventual ar trebui si sanctionata cu nefondata astfel de plangere ca sa fim siguri ca isi invata lectia si data viitoare va face corect o plangere.
Dream Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Propun sa fie luate in considerare toate plangerile iar cele care nu contin titlul la topic cel prevazut de regulament adica ACUZATUL + INFRACTIUNEA COMISA sa primesca nefondata si atunci va avea timpul necesar sa citeasca regulamentul si sa posteze corect.
Liniutza Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Propun sa fie luate in considerare toate plangerile iar cele care nu contin titlul la topic cel prevazut de regulament adica ACUZATUL + INFRACTIUNEA COMISA sa primesca nefondata si atunci va avea timpul necesar sa citeasca regulamentul si sa posteze corect.exact asta ziceam si eu.
Load1ng Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Propun sa fie luate in considerare toate plangerile iar cele care nu contin titlul la topic cel prevazut de regulament adica ACUZATUL + INFRACTIUNEA COMISA sa primesca nefondata si atunci va avea timpul necesar sa citeasca regulamentul si sa posteze corect.Sustin !
wazzabi Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 propun sa NU fie luate in considerare plangerile care nu contin titlul la topic cel prevazut de regulament adica ACUZATUL + INFRACTIUNEA COMISAmulti incearca sa dea tot felul de explicatii in titlul plangerii fara sa scrie numele celui care e acuzat in speranta ca cel acuzat nu va vedea plangerea impotriva lui si nu va putea veni cu poze care sa isi dovedeasca nevinovatia,eu daca ma uit la plangeri si nu imi vad nick-ul nu am dc sa accesez toate plangerile sa vad daca sunt acuzat de cineva,am observat ca multi nu scriu numele celui acuzat iar dupa aia stam suspendati la banati pana se reevalueaza cazul!! totate astea pt ca unui individ ii este greu sa treaca nick-ul si infractiunea comisa la titlul plangerii asa cum cere regulamentul.dovezi nu mai trebe sa pun,accesati doar subsectiunea plangeri.PS: ganditi-va bine ca sunt reevaluari fara raspuns de 7 zile la banati,unii dintre noi au poze cu care isi pot dovedi nevinovatia si stau degeaba suspendati pt ca nu a pus la timp pozele!PS2: eventual ar trebui si sanctionata cu nefondata astfel de plangere ca sa fim siguri ca isi invata lectia si data viitoare va face corect o plangere.o sugestie buna. sunt pentru.
vdragosh Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 esti prea drastic Dreamdaca omu' greseste nu merita nefondatain schimb acuzatul , care este posibil sa fii facut ceva intentionat, nu din greseala ( cum ar face acuzatorul daca ar uita un mic amanunt ) scapa cu bazma curata.eu zic ca topicurile care contin acuzatii si care nu contin titlul prevazut in regulament sa fie doar inchise ( cu explicatie ).cat timp pierde moderatorul sa vada ce este titlul gresit ?daca cineva "insista" cu greseala asta , deja este alta poveste ...Propun sa fie luate in considerare toate plangerile iar cele care nu contin titlul la topic cel prevazut de regulament adica ACUZATUL + INFRACTIUNEA COMISA sa primesca nefondata si atunci va avea timpul necesar sa citeasca regulamentul si sa posteze corect.
Liniutza Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 esti prea drastic Dreamdaca omu' greseste nu merita nefondatain schimb acuzatul , care este posibil sa fii facut ceva intentionat, nu din greseala ( cum ar face acuzatorul daca ar uita un mic amanunt ) scapa cu bazma curata.eu zic ca topicurile care contin acuzatii si care nu contin titlul prevazut in regulament sa fie doar inchise ( cu explicatie ).cat timp pierde moderatorul sa vada ce este titlul gresit ?daca cineva "insista" cu greseala asta , deja este alta poveste ...foarte corect!
dc eu:( Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 de acord nu moare daca scrie ion ks :)) ar fi bine sa intre un gm in joc sa le zica la toti..am fost surprins sa aflu ca o groaza nu folosesc forumu sau habar nau de el :)
tavy_xp92 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Nu folosesc forumul ori pentru ca sunt incepatori, ori pentru ca sunt d-astia de 10-12 ani care n-au treaba cu el (asa cum am fost toti cand am jucat prima data )Oricum sugestia este foarte buna si nu mi se pare deloc drastica.
koka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 no cred ca " tata " lumea e de acord,ar trebui un anunt in joc si close the topic.
Fury Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 de cand e regulamentu , defapt ghidu de postare scrie foarte clar in el Abatere+Vinovat , si foarte putini respecta , hai ca o dati in basme , ce iti ia 1 min sa te uiti in topic unde e explicat clar ce si cum ...
koka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 de cand e regulamentu , defapt ghidu de postare scrie foarte clar in el Abatere+Vinovat , si foarte putini respecta , hai ca o dati in basme , ce iti ia 1 min sa te uiti in topic unde e explicat clar ce si cum ...basme? cand ai intrat ultima data la plangeri? defapt nu cred ca ai intrat de cand e dat drumul la oficial la cum te prezinti. (inmomentul asta sunt 2 pagini de plangeri deschise)
Bradwarden Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Sunt perfect de acord,chiar mie mi s-a intamplat asa ceva si sunt convins ca si la alti playeri. Nefondat celui care nu pune in titlu numele acuzatului.
Liniutza Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 esti prea drastic Dreamdaca omu' greseste nu merita nefondatain schimb acuzatul , care este posibil sa fii facut ceva intentionat, nu din greseala ( cum ar face acuzatorul daca ar uita un mic amanunt ) scapa cu bazma curata.eu zic ca topicurile care contin acuzatii si care nu contin titlul prevazut in regulament sa fie doar inchise ( cu explicatie ).cat timp pierde moderatorul sa vada ce este titlul gresit ?daca cineva "insista" cu greseala asta , deja este alta poveste ...cand intra in aplicare? inca nu au aparut avertizari si nici schimbari.
Lancelot Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 in vreo 2 zile o punem in aplicare :) suntem si noi gospodari :)