Jump to content
[Hook]

Prinsi in timp ce faceau sex in masina, la 133 km/h!

Recommended Posts

Posted

' date='Apr 15 2009, 11:08' post='3711418']

Se zice ca dragostea e nebuna si nu tine cont de nimic. Nici macar de regulile de... circulatie. Adrenalina, bat-o vina!

Un norvegian are de dat o amenda usturatoare si s-a ales si cu permisul suspendat. Pe domn l-au prins politistii de la Rutiera, facand sex cu prietena sa in timp ce se afla la volan.

Indragostitii au fost surprinsi intr-o pozitie "adaptata" drumului, numai ca mergeau cu 133 km/h! Se poate spune ca el nu prea vedea nimic din drum, din moment ce ea ii statea in poala, cu fata la parbriz!

Identitatea cuplului nu a fost facuta publica, dar stim ca barbatul are 28 de ani, iar fata 22. Viteza maxima pe soseaua pe care mergeau era de 100 km/h.

Dupa ce i-au urmarit aproape un kilometru, politistii au reusit sa opreasca masina in apropierea unui service

Sursa:ProTv

Daca am ajuns sa facem si asa ceva,palaria jos...la inmormantare. :)) Nu s poate,eu le faceam o poza si puneam pe situri de cocalari si pitipoance.Asta se intampla cand iti merge prea bine in viata!

Posted

de ce sa`i pui pe cocalari? tu ar trebui sa fi pus acolo nu aia =)

@ frumos din partea lor :<

Foarte frumos din partea lor,model de urmat chiar. :-j Poate ca daca ar face si altii si ar deveni o moda cineva s-ar trezi intr-adevar intr-un copac si atunci nu cred ca s-ar mai face atata haz de ce au facut ei."Anyway",priviti partea buna a lucrurilor ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...