NoComment Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 cred ca au vazut reclama de la STR8 si au zis sa o duca pana la capat
Dr.Oetker Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 133 de penetrarii pe minut mai bine Adrenalina :X Mai bine asa decat ca si Tarzan al nostru.
locomotors Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ' date='Apr 15 2009, 11:08' post='3711418']Se zice ca dragostea e nebuna si nu tine cont de nimic. Nici macar de regulile de... circulatie. Adrenalina, bat-o vina! Un norvegian are de dat o amenda usturatoare si s-a ales si cu permisul suspendat. Pe domn l-au prins politistii de la Rutiera, facand sex cu prietena sa in timp ce se afla la volan. Indragostitii au fost surprinsi intr-o pozitie "adaptata" drumului, numai ca mergeau cu 133 km/h! Se poate spune ca el nu prea vedea nimic din drum, din moment ce ea ii statea in poala, cu fata la parbriz! Identitatea cuplului nu a fost facuta publica, dar stim ca barbatul are 28 de ani, iar fata 22. Viteza maxima pe soseaua pe care mergeau era de 100 km/h. Dupa ce i-au urmarit aproape un kilometru, politistii au reusit sa opreasca masina in apropierea unui service Sursa:ProTv Daca am ajuns sa facem si asa ceva,palaria jos...la inmormantare. Nu s poate,eu le faceam o poza si puneam pe situri de cocalari si pitipoance.Asta se intampla cand iti merge prea bine in viata!
celmaislabaN Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 de ce sa`i pui pe cocalari? tu ar trebui sa fi pus acolo nu aia =)@ frumos din partea lor :<
prince VEGETA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :rofl2: Ma da cu viteza aia cum de nu sau lovit de un copac ceva tinand cont ca ala nu vedea nimic :blink:
locomotors Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 de ce sa`i pui pe cocalari? tu ar trebui sa fi pus acolo nu aia =)@ frumos din partea lor :<Foarte frumos din partea lor,model de urmat chiar. :-j Poate ca daca ar face si altii si ar deveni o moda cineva s-ar trezi intr-adevar intr-un copac si atunci nu cred ca s-ar mai face atata haz de ce au facut ei."Anyway",priviti partea buna a lucrurilor ;)
MoBiLe2 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 daca aveau accident in timp ce erau cuplati nu stiu cum faceau aia de la descarcerare.ii scoateau impreuna sau pe rand ?