Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Salut dragilor, va astept si pe OradeaMU, server nou Season2 + cateva upgrade-uri, DB-ul a inceput de 3 zile.

PM in joc Kamikaze in general dupa ora 18 : 00 si refacem guilda si acolo.

Posted

cris tata esti cel mai jalnic om de pe planeta asta si cel mai prost am zis ca te-ai mai desteptat putin de cand te-am cunoscut dar tot prost ai ramas ce mai mare greseala sa facut cand sa hotarat lumea sa te puna gm oricum pe mine ma doare in fund ca nu ma primesti u in g dar la faza asta esti prost de puti tata cu mu ai sa mori ma te duci cu pc-ul in mormant :)) esti jalnic rau de tot greule traesti in mu sa mor eu de 4 ani de cand te stiu de 2 sau de 3 ori ai lipsit de la pc in rest tot timpu ce ai frate si mai lasa amenitarile alea ca ma prinzi si imi rupi capu da imi rupi capu p... cu gura hai pa ca nu are rost sa imi obosesc degetele pt tn inca o data spor la prostivitate

P>S Salut toti baeti care au jucat cu mn si care ma cunosc

cautati si voi un joc sa ne adunam iar ca pe vremuri old guild teroare

SAl RESPECT pt cn merita:D spor la lvl

Posted

Hai ma Paule mai taca-ti fleanca aia mare :P.

Sigur, nu e frumos din partea lui ca nu te-a luat in G, avand in vedere ca esti unul din membrii vechi din Teroare, dar sa tinem totusi cont ca nici eu care are am fost GM 2 ani la Teroare, nu mai sunt in guilda, pentru ca nu mai joc...cel putin nu pe link..

Tot asa si tu Paule, nu mai joci, decat foarte rar, deci nu se pot baza pe tine ca vei fi on-line cand au nevoie.

Uhm daca ma gandesc bine as face o guilda numita "EuNuJocDes" unde sa va iau pe toti cei care intrati rar....si vedem in joc cand apucam! :)).

Paule...da-te-n basketii mei de trompeta, te superi ca o fata mare.

Crisule, rusinica, macar explica-i concret de ce nu vrei sa-l iei in G. Tenkap si pe tine :)).

Una peste alta mi-e dor de voi de toti, dar nu ma trage inima sa ma apuc iar sa joc ca acum ceva vreme.

Cu respect,

Bobo

Guest _Shade_
Posted

Salut :)

Da, e activa, joaca astia non-stop(n-mii de caractere full) :blink:

@Tot Cris e GM, cu \/ip.

Posted

Hristos a inviat!Un Paste fericit tuturor, sfanta lumina a invierii sa va calauzeasca drumul in viata, sa va fereasca de griji si necazuri si sa va lumineze sufletele.

Guest dima17
Posted

Salutare la toti prieteni ai guildei,se pare ca nu ati mai dat nici un semn membrii din Teroare, Guild:Teroare!!!!name:Kaban,stie cineva daca se va reface guilda.O zi faina in continuare,

Guest Danixxx
Posted

Salutare si bine v-am gasit din nou :D. Ce dor mi-a fost de voi >:D<....care mai revine pe urmatorul db din guilda teroare ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...