Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Mersi mersi!

App. Bobo azi dimineata nu am auzit telefoanele cand ai sunat deabea pe la 10 dimineata am vazut apelurile sry

A picat Paula mea azi noapte ca a venit mami lui si i-a inchis si calculatorul si mobilul :)).

Paule....fii barbat fey nu carlig de rufe :))

Te-am lasat la ks aline si am refacut cum am putut cu oameni din alianta.

MNo, acum am mancat, nu a vrut nici un coleg sa faca share + modify content la pachetul de mancare, asa mi-am cumparat o salata si un sandwich...scump frate rau de tot pe aici prin buricul targului :)).

Diseara cred ca merg la karaoke deci o sa intru in joc dupa 12-1 noaptea ca sa ma bag afkist :P

Posted

A picat Paula mea azi noapte ca a venit mami lui si i-a inchis si calculatorul si mobilul :)).

Paule....fii barbat fey nu carlig de rufe :))

Te-am lasat la ks aline si am refacut cum am putut cu oameni din alianta.

MNo, acum am mancat, nu a vrut nici un coleg sa faca share + modify content la pachetul de mancare, asa mi-am cumparat o salata si un sandwich...scump frate rau de tot pe aici prin buricul targului :)).

Diseara cred ca merg la karaoke deci o sa intru in joc dupa 12-1 noaptea ca sa ma bag afkist :P

Bun asa, sa-ti fie de bine si distractie faina pe diseara :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Iar doarme? Si cine-i on pe spot? Ca i-am lasat spot la 9 dimineata si abia se trezise.

El s-a culcat la 1, eu la 3.

Stiai?

> > Sa nu ai nevoie! - dar e interesant. E bine de stiut,

> daca

> > este adevarat!

> > Codul PIN invers! Daca un jefuitor te obliga sa

> scoti bani

>

> > din Bancomat, poti anunta politia, daca introduci

> codul PIN

> > invers. Ex.. daca codul este 1234, introdu 4321.

> Bancomatul

> > recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii,

> dar

> > fara sa stie jefuitorul, politia vine imediat in

> ajutorul

>

> > tau. Din pacate se foloseste rar aceasta metoda,

> fiindca

> > oamenii nu stiu.

Posted

de fiecare data cand ma opreste politia ma simt ca in scufita rosie:

de ce ai rotile asa mari ?

de ce ai cauciucurile asa late ?

de ce ai folie ?

:))

Guest w333d
Posted

pff dece ai ochii asa de rosii ?

dece mirosi a canabis ?

dece ai gauri de gloantze in luneta spate

:))

neatza all .... daca imi vede careva caracteru sa ii dea party da ?

sigur stau si vand prin atlans ( oras ).

Guest w333d
Posted

lol creste singur ..cioara da din aripi si face kk pe dushmani :D

hihihi ... ce sa facem dam rr in 5 zile cu DL peurma cu DL imi cresc BK :) easy nu ?

+ ca ma bate gandu sa-mi cresc si sm si mg la lvl 200 minim ... cica mere mai bine la tantalos cu sm decat cu bk ...pff o sa incerc .

vreau si eu sa merg la tantalosssss party party qqqqq :))

Posted

=)) nu sunteti normali

Iar doarme? Si cine-i on pe spot? Ca i-am lasat spot la 9 dimineata si abia se trezise.

El s-a culcat la 1, eu la 3.

pai am fost pe spot acol si i-am zis sa dea un pt sa stau sa fac lvlu nu a raspuns dar era Kamikaze din ally si era el on acolo pe spot nu cred ca trebuie sa iti faci probleme

Guest w333d
Posted

pff nimeni nu vrea dl+cioara in party ...ce oameni ce caractere .... zice vrei pt ...scoate cioara ca nu-mi place mutra ei ... pff pai dece am cumparato atunci ? de ciuda altora care nu-si permit ? hahaha

Posted

Ia sa asculta si ceva muzica

Dap, ca-mi ingheata poponeatza :)).

Nu pot merge ma nici la goldeni +4 ca ma fac fara set complet

i da la buca la elfa aia de +4 daca esti too sexy for them ce sa faci :D

Posted

Nu mai pune ma link la muzica, n-am cum s-al deschid de la munca, si mai grav ar fi sa si ascult...aici e parnaie frateeee :).

Nu conteaza ca mi-am terminat treaba pe azi, stau drepti la birou de zici ca am inghitit lopata si ma fac ca muncesc in continuare :))

Posted

Nu mai pune ma link la muzica, n-am cum s-al deschid de la munca, si mai grav ar fi sa si ascult...aici e parnaie frateeee :).

Nu conteaza ca mi-am terminat treaba pe azi, stau drepti la birou de zici ca am inghitit lopata si ma fac ca muncesc in continuare :))

=)) =)) =)) =)) =)) e tare asta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...