Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest -DemonuSM-
Posted

hai cu noapte buna all :D

Posted

Salut dracilor.

A picat serverul azi noapte se pare. Inca nu am dat rr, mai am jumatate de bara cred.

Asa ca stati potential cracanati ca vin cu staff-ul sculat sa va impopotzonez :))

Posted

Hello

Prapaditule felicitari ptr rr care urmeaza sa-l dai

Ce prapadit, uhm, las ca te alerg si pe tine cu staff-ul meu plin de noduri :))

Buna all.Ce mai fac baietii si fetele?

Ciao Sandy, nush ce fac, eu sunt la "scarbiciu", prestez pentru tara si popor....pardon pentru compania unde lucrez....sa faca unii kulu mare in timp ce noi suntem storsi ca niste lamai.

Posted

Ce mai fac fetele? Din cate ati observat eu nu mai joc.. contul meu e la tzu ..sper sa nu faca prostii prea mari :))

mi`e dor de voi prapaditilor si sper sa ne vedem pe urmatoru Db ^_^ cand poate o sa renunt iar la viatza sociala ca sa stau la party cu voi :wub:

Posted

Ce mai fac fetele? Din cate ati observat eu nu mai joc.. contul meu e la tzu ..sper sa nu faca prostii prea mari :))

mi`e dor de voi prapaditilor si sper sa ne vedem pe urmatoru Db ^_^ cand poate o sa renunt iar la viatza sociala ca sa stau la party cu voi :wub:

Intzaleg ca mi-e foarte rau .... dar nici bine nu vad ? .... Maaaaa !!!!! Ulatuleeee ..... Pffff ..... uita-te pe la pag . 30+... pfff :-<

Esti bn ? Toate bune ?

Guest -DemonuSM-
Posted

hai sa traiasca toata lumea !

Guest -DemonuSM-
Posted

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah davash cu lvl-u in cap mai fregventati si pe aici

Posted

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah davash cu lvl-u in cap mai fregventati si pe aici

nu mami nu vreau sa merg la scoala... mai lasa-ma sa dorm inca 5 min

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...