Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Ellow, as vrea sa stiu si eu ce cerinte trebuie sa indeplinesc k sa intru in aceasta guilda, am urmarit asa pe forum, si vad k va intelegi intre voi, nu e doar pe lvl si xp, si genu` asta de guilda il caut si eu , tin sa mentionez k mam lasat de vre-o 4 luni de zile, nu am jucat deloc, dar am un mg lvl 247 daca nu ma insel. daca se poate sa imi lasati si mie un raspuns aici :) multumes, nb:*

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

cf maaaaaaaaaaaaa:D:D:D imi era dor de voi asa k mi-am montat pc-ul 10 20 min am uitat sa va anunt ca sunt in renovare imi renovez apartamentu si a trebuit sa imi scot pc-urile sa fac o pauza de 1 luna max 2 inka nu scapati de mn :)) vreau sa va anunt k sunt sanatos am doar o taietura la mana :)) 5 copci(cosituri) ca sa imi intre meseria in oase:)) mam taiat in gletiera :)) o sa vb peste o sap 2 max pana atunci rog pe cnv din g care are acc meu sa imi bage mg in g (bobo,cris,aka...) o sa incerc sa mai intru cand am timp si prind net pana atunci spor la lvl si rr }{ v-am pupat pe dinti cu ranga :)) sporr alllllll (sa traiti bn)

PS:uratimi noroc ca pe 20 acu dau sala(examenu) sper sa iau din prima (ma rog la dumnezeu sa iau din prima:(() sper sa cada un chiestionar usor pup ne auzim in joc

Posted

Ellow, as vrea sa stiu si eu ce cerinte trebuie sa indeplinesc k sa intru in aceasta guilda, am urmarit asa pe forum, si vad k va intelegi intre voi, nu e doar pe lvl si xp, si genu` asta de guilda il caut si eu , tin sa mentionez k mam lasat de vre-o 4 luni de zile, nu am jucat deloc, dar am un mg lvl 247 daca nu ma insel. daca se poate sa imi lasati si mie un raspuns aici multumes, nb:*

Mg^Jupan salutari in primul rand.

La noi nu conteaza lvl / rr, nu conteaza cat timp esti activ in joc, conteaza doar regulile elementare de bun simt cum ar fi :

- nu ceri pty insistent daca ti se spune ca momentan nu este loc, vei fi chemat cand se face loc cu siguranta. Ideea e ca daca stai mai mult on, atunci ai sanse mai mari sa prinzi pty, dar daca intri ceri pty si vezi ca in 10 minute nu ti se da si iesi fara sa incerci sate chinui singur pana gasesti ajutor, atunci cu siguranta va trece juma de an pana dai rr :)

- nu ceri seturi sau iteme, colegii vor anunta singuri pe guild cand au ceva de dat si de obicei asta se intampla dupa fiecare invazie;

- nu injuri pe guild, mai ales cand sunt si fete on ( exista 2 - 3 fete in guilda ), noaptea tarziu cand ramanem numai baietii putem avea si discutii deocheate;

- nu acuzi pe nici un coleg de guild fara dovada ( poza care sa sustina ceea ce spui tu ) , dar oricum in principiu divergentele din guilda se rezolva amiabil, shake hand and play fair :P

Cam atat pentru inceput, vezi ca pe la pagina 6-7 al acestui topic exista si un regulament al guildei, dar pentru moment nu este litera de lege.

Daca esti interesat pm : Guapa sau Kamikaze in joc dupa ora 18:00 seara.

Multumim,

Paule...sa ai bafta trompeto, succes la examen.

Guest -DemonuSM-
Posted

inghetata cu capsuni si ciocolata cu frisca si cu sarut atat vor fetele nimic mai mult (deocamdata) =)) fortzaaaaaaa ........ mi e lene sa dau rr

Guest -DemonuSM-
Posted

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Guest -DemonuSM-
Posted

man da noi nici-o fata nu mai avem in guilda ? :(

Guest -DemonuSM-
Posted

bobo dute man si te plimba :>

Guest -DemonuSM-
Posted

iar pagina a 2 a :( upppppp

Posted

..... ..... tu cu Cip ai vb ?

Am vb Dia, nu vrea sa se apuce de joc iar, a spus ca o sa mai intre asa din cand in cand sa mai faca ceva mistouri si sa salute lumea.

Hellow Dana :D

Demone...sa te frec de dormeza :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...