Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest -DemonuSM-
Posted

Poi pe mine de ce nu ma prinde lumea on ? mai ales adminii :)) ca m i e l e n e ma apuca si plictiseala mai ales somnu in fata monitorului :) si mai bine plec undeva decat sa stau acasa . . .

Guest -DemonuSM-
Posted

hai cu buna dimineatza :*

Guest -DemonuSM-
Posted

iar pe pagina a 2 a :|

Posted

Ciao Mihai

Suden eu ies din guild si nu intru inapoi pana nu rupi aly cu fraieri astia.

1 data au chemat holder si m-am dus dupa 2 ore ma trezesc ca m-au scos ca a venit dela ei holder si mg mai mic.

2. azi m-au facut preluare pe un spot de kk in arena

Guest Motanu`
Posted

re suden si la tot guildu :P sper ca va merge bine :) si va distratzi :P

Posted

Salut dragilor.

Alin, te rog, intra in joc diseara sa vorbim si sa votam.

Multi colegi sunt nemultumiti de alianta...printre care si eu, insa mie mi se rupe daca avem sau nu alianta, incerc sa nu socializez prea mult cu alianta ca sa am liniste si pace :).

Bobby a iesit din guild, a spus ca nu revine decat dupa ce rupi alianta, cris e suparat pe ei ca nush ce naiba i-au facut si lui alaltaieri, nick si alin (zeus) n-au vazut nici un party de la alianta ci numai de la guild.

Asa cum ti-am spus si ieri, noi dam party la alianta, dar atata timp cat stau afk, iau disconnect, iar noi luam pe altul in pty care sta on si e de treaba, nu-l vom scoate niciodata din pty pentru afkistul din alianta.

Cu respect....sa va frec :))

P.S. Cei cu cateva rr-uri din celelalte guilde din alianta, trag singuri non stop cat stau on si dau party numai cand se baga la somn, pe cand eu , warp, crisu si uneori si Bobby, stam cu party de pitici non stop dupa noi si in limita posibilitatilor incercam sa formam party-ul din guild + alianta la inceput. Urmareste te rog eu pe Gandalf, ghiGhi, Low-G-maN si mai sunt vreo 3 dar nu le stiu nick pe dinafara...ai sa vezi ca mereu ii gasesti singuri pe spot K5-k7, Icarus, Arena, T2-3....cat stau on.

Pana mea...nu e corect.

Guest -DemonuSM-
Posted

chiar k e de kkt alianta asta

Posted

Hello Dia, ne e dor de tine.

Tot incerc sa-l conving pe cippetto sa se reapuce de joc, sper sa reusesc.

Oricum, guilda s-a marit considerabil si sper ca Suden sa mai ia 1-2 membrii noi chiar si non rr, dupa ce vor da cate 1 rr actualii noi veniti.

Posted

Hello Dia, ne e dor de tine.

Tot incerc sa-l conving pe cippetto sa se reapuce de joc, sper sa reusesc.

Oricum, guilda s-a marit considerabil si sper ca Suden sa mai ia 1-2 membrii noi chiar si non rr, dupa ce vor da cate 1 rr actualii noi veniti.

Pfff .... si mie mi-e dor de voi :( .... Chiar si de momentele alea ^^ in care Fitz0asa scria ... Fitz0asa raspundea ^^ apoi restu ^^ .... pfff .... Convinge-l pe nenorocitu` de Cip sa se reapuce :(

Guest -DemonuSM-
Posted

Pfff .... si mie mi-e dor de voi :( .... Chiar si de momentele alea ^^ in care Fitz0asa scria ... Fitz0asa raspundea ^^ apoi restu ^^ .... pfff .... Convinge-l pe nenorocitu` de Cip sa se reapuce :(

ii este dor dar sa dus in zohan :-?

si app sudene rupe alianta asta panarama de 2 lei

Guest -DemonuSM-
Posted

basini basini dar asta e adevaru in guilda asta ai dat rr-uri pe care le ai akuma datorita guildei asteia ... deci n ar fi trebuit sa pleci in alta guilda ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...