Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest nailui1
Posted

buna ziua :crazy:

ce fac eu acum nu se numeste spam ... :dontknow:

nici asta!

Posted

am luat SS :banghead: ..pentru un topic..nu cred ca o sa mai joc.

ne vedem cand ..ne vedem :))

Bft colegii la rr mi`a facut placere sa joc alaturi de voi :wub: si numai bine va doresc la toti :right:

Guest nailui1
Posted

Bft colegii la rr mi`a facut placere sa joc alaturi de voi :wub: si numai bine va doresc la toti :right:

:blink: :crazy: :blink: :crazy: :blink:

Posted

am luat SS ..pentru un topic..nu cred ca o sa mai joc.

ne vedem cand ..ne vedem

Bft colegii la rr mi`a facut placere sa joc alaturi de voi si numai bine va doresc la toti

Cip nu fii nub, joaca in continuare, te lasi acum cand a inceput sa-ti fie mai usor ? :))

Salutare

Hello :D

Neata priteni

Salut Andreiu !

Posted

Tractorash dar ce ai facut??????????' te las singur cateva zile si tu te legi de moderatori!!!!!!!!!!!!! Hai ca trec zilele alea repede nu merita supararea si nici sa faci pe Don Quitho sa te batzi cu morile de vant singur :beer: :beer: :beer:

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

Demone, esti nub sa mor eu :)). Acum in afara de contor iei si suspend pt. re off.

Ia...de saptamana viitoare, toti cititi regulamentul jocului si modele de postare facem event cu premii in bokuri pentru cine stie, iar pentru cine nu stie...cate un sut un popou de la fiecare coleg de guilda :D

Mihai si Crisu, adunati va rog cateva zeci de bokuri, voi ceti fi sponsorii :D.

Cip a luat suspend pe harul de joc pentru un post deschis la diverse >>>> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305098

Si iata reevaluarea de la banati >>>> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305141

PENIBIL ...sa iei ban pe charul din joc pentru un topic la Diverse care suna mai mult a sugestie.

Apropo, s-a redeschis OradeaMU, cred ca e cel mai fain 0.97d pe care am jucat vreodata.

Posted

Demone, esti nub sa mor eu :)). Acum in afara de contor iei si suspend pt. re off.

Ia...de saptamana viitoare, toti cititi regulamentul jocului si modele de postare facem event cu premii in bokuri pentru cine stie, iar pentru cine nu stie...cate un sut un popou de la fiecare coleg de guilda :D

Mihai si Crisu, adunati va rog cateva zeci de bokuri, voi ceti fi sponsorii :D.

Cip a luat suspend pe harul de joc pentru un post deschis la diverse >>>> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305098

Si iata reevaluarea de la banati >>>> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305141

PENIBIL ...sa iei ban pe charul din joc pentru un topic la Diverse care suna mai mult a sugestie.

Apropo, s-a redeschis OradeaMU, cred ca e cel mai fain 0.97d pe care am jucat vreodata.

:beer: :beer: :beer: :right:

Guest -DemonuSM-
Posted

vam pupat baieti ne reauzim la urmatoru DB cred ca ma paste un SS mare :comp1:

Posted

Nu e mare ss-ul, e 7 zile la prima abatere pt re off, sau maxim 10 zile.

Ti-ar capul ala, scoate bifa aia de la cliker si pui tu re off manual cand vrei.

Posted

Iar ca slabut spamul pe aici, se vede ca lipsesc cip si dia.

Apropo cip, hai sa=ti crestem un alt caracter cat ai ss.

Si acuma pe bune....ai luat suspend foarte aiurea, esti primul care ia suspend pe caracterul de joc pentru un topic deschis la diverse.

Eu stiu ca ce ai scris tu in topicul ala e perfect adevarat, dar nu te intelegi cu astia omeneste, cum nu le convine ceva >>> "ban", " suspend", 'warn up" , " topic closed" >>> admin power my ass.

Acum poate intelegi si tu cip de ce era asa de apreciat Invisible, in primul rand pentru ca te facea intai sa intelegi ca meriti suspendul si sa iti para rau pentru ce ai facut, iar in al doilea rand pentru ca aproape de fiecare data ierta respectivul player daca era la prima abatere.

Pacat ca -ija- si dream sunt doar GM-i, ei sunt veniti din randurile playerilor, ei ne inteleg mai bine.

Guest -DemonuSM-
Posted

kami e ziua ta ???:D :X daca daaa La multi ani ! yo nush ce se mai intampla drq ss-u asta

Posted

La multi ani!!! bobo sa ne traesti sa iti dea domnu sanatate multa si tot ce iti doresti u :beer:

esti un baiat de nota 10 :) cand o sa vin la bucuresti o sa iti aduc drept cadou 2 femei de la gl de aci numa sa nu afle nevasta b-( sau daca vrei sa vi la gl ai m-ai mult de castigat :))

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu' sa te bata. LA MULTI ANI!

La multi ani!!!!

Vreau sa stii ca imi esti tare drag si sper sa mai am parte de zile alaturi de tine pline de haz, bucurie si tristete, armonie si certuri mici, insa pline de prietenie. Te iubesc mult prietenul meu drag si iti urez multi ani fericiti, sanatosi si plini de realizari!!!

inca o data la multi ani bobo sa ne traesti }{{}{}{}{ :***:***:***

ps:da tot mirosi fa un dus :)) :)) :)) :)) :))

Posted

salut prieteni si multumesc mult pentru urari :D

Am petrecut ieri pana la 5 dimineata, m-am matrafoxat rau, acum ma dreg cu suc de lamaie :)).

Cine are chef si poate juca de pe 2 calculatoare, e invitatul meu pe OradeaMU, e cel mai fain si mai stabil 0.97d din cate am vazut pana acum. Deja am gasit 3 rare faine, is la pastrare pentru cand o fi lumea bogata :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...