Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest <Shade>
Posted

:beer:

Nutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sef:

@ :wub: Mărie

Posted

Votati PRO sau CONTRA actualei aliante.

Eu sunt GM deci impartial, votul vostru va fi decisiv, eu fac cum cere majoritatea.

Contra...e ca si cum n`ar fii ! :blink: Se fac tradeuri in aly se vinde, cei mari nu dau party.. pe scurt e degeaba ;)

Posted

Eu sunt GM deci impartial, votul vostru va fi decisiv, eu fac cum cere majoritatea.

E mai bine singuri ... :-) ... Cel putin ... prima oara knd am avut Ally cu ei ... a fost mai bine , sa fiu eu de nu !

Nu am auzit pe unu cu multe rr chemandu-ne la party ... sau daca mergeam pe spot ... si salutam ... nu salutau ... trimiteam pe altcineva ... culmea ... erau la platoane ... :|

:whistle: Bobo ... dar u vrei sau nu ... :D ... spune-ti "buba" si u ... !

Guest <Shade>
Posted

... culmea ... erau la platoane... :|

:rofl2:

Guest <Shade>
Posted

Da` ce te distrezi u :D

Obs . ca-ti place sa ai multe personalitati .... !

-_-

M-ascund dupa platoane . :rofl1:

Guest nailui1
Posted

S-au schimbat, nu mai sunt Eternity pe care ii stiam (RRul corupe?), cat despre ceilalti in afara de cativa non-rr care cer party si iteme GD+lk+dsr nu am vazut nimica interesant pe ally. S-ar putea zice ca ally e utila daca ai chema la party la o ora mai exotica si ti-ar raspunde cineva dar nu sta nimeni on :|.

Eu unul sunt pesimist, nu m-a ajutat ally dar nici nu m-a incurcat, ca si cum nu ar fi.

Sunt Contra, cred ca se poate mai bine.

Guest nailui1
Posted

E ora 5 dimineata si nu gasesc un bk :| c treaba e asta?

Guest -DemonuSM-
Posted

contraaa aliantei urat din partea unora nici mkr de party nu vezi dar sa primesti iteme .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...