Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest -DemonuSM-
Posted

sal ia drq de server panarama :(( knd am facut si yo rost de ce imi trebuia a dat rollback :(( panaramaa 97d era FORTZA :x

Guest nailui1
Posted

Neatza RollBack-uitzilor!

Tractorash pune lama jos!

Posted

Neatza,tot asa va mintiti in continuare ca asta e un server bun de jucat pe experienta mica ? :)) E o porcarie sa te chinuesti atata sa te faci full iar apoi cand esti full sa iti dai seama defapt cat de plictisitor este :))))) Este vara,mai lasatio si voi mai incet :)) ca nu se merita sa pierdeti timpul asa degeaba si sa va vina facturi mari la curent

Posted

Tractorash sry dar mai bagi o zi in plus :beer:

are dreptate ryla te chinui degeaba :comp1:

Stau 30 de ore on sa fac 3 lvl amarate si dupa se da rollback prea trist #-o #-o

Guest nailui1
Posted

:hello: Toate bune ?

Fitzi mii-a zis Kober ca te-au furat de la nunta,

Cum de nu am primit invitatie?

Posted

LOL ... m-am maritat si nu stiu eu :o:O:O:O ... nu m-am maritat ... :) ... o sa vina si vremea aia , promit ca tu o sa fi primul meu invitat :D ... nu degeaba mi-ai facut album roz :X ... dar pachetu de lame nu mi s-a oferit :-< asa cum imi promisese si Suden :(

Posted

Tractorash, Vdragosh nu vrea sa dai rr

:banghead::banghead: numai eu pot sa am norocu asta dupa 30 de zile in care a mers compu aprope non stop :hair: :hair:

:banghead::banghead: numai eu pot sa am norocu asta dupa 30 de zile in care a mers compu aprope non stop :hair: :hair:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4072598

Dati si voi un vot acolo cu rr Db sa incepem iar de la 0 si gata nu mai sunt suparat :)) :)) :))

RR DB!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance:

Guest nailui1
Posted

deci mie imi vine tot mai tare sa imi BAG PIXU, ce pana mea de servar mah!?

Posted

LOL ... m-am maritat si nu stiu eu :o:O:O:O ... nu m-am maritat ... :) ... o sa vina si vremea aia , promit ca tu o sa fi primul meu invitat :D ... nu degeaba mi-ai facut album roz :X ... dar pachetu de lame nu mi s-a oferit :-< asa cum imi promisese si Suden :(

loll te casatoresty? cu cine???

seara

Ce ziceti vreti sa veniti inapoi in alianta Eternity? :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...