Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest -DemonuSM-
Posted

ce se cearta fetele mele pe aici :))

Posted

3XTR3M

de ce faci afirmatii nefondate? de genul:

lasand deoparte faptul ca e foarte activ in joc, are cel putin 5 ani de experienta in MU...deci incomparabil mai mult decat Sowyer cu care s-a certat si care nu stiu daca a stat vreodata mai mult de 2 ore on ca sa apere un party pe un spot.

in primul rand tu nu ai de unde sa stii de cand joc eu ! si legat de faza cu cearta nu stiu cat de normal este sa iau ss 10 zile pt ca am vrut sa fim corecti in guild. nu ma interesa pe mine ce discutii ati avut dar cand a venit dia pe spot ca vrea party si noi eram 4 si fara elf ...si i am zis aluia sa i dea party s a facut ca nu ma aude .. si dupa aia imi spune ca "poate vrei sa pleci in alt party" fara nici un motiv ? pai atunci spuneti mi asta e ceva normal intr o guilda? si normal ca m am enervat si l am jignit ... pai cum sa stai in guild cu oameni care fac gesturi din astea? si din simplul motiv ca am vrut sa iau pe cineva din guild in party am eu acum 10 zile ss// foarte frumos

Salut, daca tu esti Sawyer, tin sa-ti precizez ca in postul lui cip01 unde ai luat tu suspend de limbaj, se vede clar acolo cam cat te doare pe tine de guilda aceasta, se vede intentia ta de a o parasi cu prima ocazie si in plus de asta se vede ca nu judeci corect problema.

Cip stia ca Fitz0asa are party in Icarus si atata timp cat nu i-a atras nimeni atentia in mod special ca nu mai are party, a considerat ca nu e normal s-o cheme de acolo, iar tu, in loc sa-i explici frumos cum sta treaba ai sarit de fund in sus si te-ai luat de el cu limbaj de cartier, ca face si drege.

Atata timp cat majoritatea stim ca cip01 e un coleg bun, ar fi trebuit sa ne convingi de faptul ca si tu esti un coleg bun, inainte sa ne incerci rabdarea si sa ne pui sa alegem intre el si tine.

Si daca nu doreai suspend, nu trebuia sa parasesti guilda....dar din moment ce ai dat bir cu fugitii, conlcluzia a fost ca nu ne intereseaza de ce ti se va intampla. Puteai sa ramai in guilda si sa discutam impreuna totul...si orice acuzatie se probeaza cu poze...conform regulamentului de pe aici.

Posted

neatza urati :hug:

drept sa zic mie imi pare rau ca sa ajuns la aceasta situatie desi as fi dorit sa ramanem in continuare alturi de cei din Teroare :( nu am fost on can sa facut aceasta mutare desi nu avem nici o sansa la cs .....dar uni nu inteleg aceasta situatie ....Sper sa revenim alaturi de voi :) si nu teragem concluzii pripite inainte de a analiza situatia de fatza si fara jigniri ....cred ca asa e cel mai bine :)

Posted

neatza urati

drept sa zic mie imi pare rau ca sa ajuns la aceasta situatie desi as fi dorit sa ramanem in continuare alturi de cei din Teroare nu am fost on can sa facut aceasta mutare desi nu avem nici o sansa la cs .....dar uni nu inteleg aceasta situatie ....Sper sa revenim alaturi de voi si nu teragem concluzii pripite inainte de a analiza situatia de fatza si fara jigniri ....cred ca asa e cel mai bine

Salut trompeto :P

Eh, Alin e un pic impulsiv si probabil aseara cand a scris ce a scris era si intr-o dispozitie mai proasta asa cum avem probabil toti cateodata.

Eu am discutat cu Gina inainte, m-a avertizat ca o sa iesiti cateva zile din alianta, mi-a explicat motivul, mi-a spus ca nici ea nu crede ca are sanse la CS , chair alaturi de o guilda mai puternica, si-a cerut scuze de deranj si a promis ca revine in alianta.

Avand in vedere ca Alin nu poate juca si e de inteles ca sunt perioade in viata noastra in care avem alte prioritati, voi prelua eu si cu CrIsU postul de GM al guildei, pe parcurs hotarandu-ne daca mai dam si altcuiva contul.

Guest nailui1
Posted

domnul buba ii da ss lui tyrexelu :)) boomey aqm face >>>> :comp1:

se pare ca soarta ma indreapta catre faima (sau infamie) pe linkmania - asta daca nu ma lasa Lance fara cont. Dar nu ma lasa el ca simte evenimente mari in viitorul meu :))

sunt curios cine ma va vana mai mult.

Posted

se pare ca soarta ma indreapta catre faima (sau infamie) pe linkmania - asta daca nu ma lasa Lance fara cont. Dar nu ma lasa el ca simte evenimente mari in viitorul meu :))

sunt curios cine ma va vana mai mult.

eu nu am nimic cu nimeni :) dar asa ceva nu se face nici la plangeri nici la banati

PS eu nu vanez :)

Guest nailui1
Posted

eu nu am nimic cu nimeni :) dar asa ceva nu se face nici la plangeri nici la banati

PS eu nu vanez :)

nu ma refeream la tine cu vanatoarea, ce motive ai avea sa alergi dupa un biet ca mine, dar mai sunt si ceilalti... :))

Guest -DemonuSM-
Posted

maaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da greu gasesc man storm :((

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

Salut, sunt Bobo, aka Kamikaze, am suspend pe userul principal de forum 3XTR3M.

Cei care nu au fost informati si nu au fost on, sa stie ca s-a refacut guilda. GM este Kamikaze, eu si Crisu avem contul, deci incercati sa dati de noi in joc pe PM, mai ales seara dupa ora 19 :00.

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

betivilor :P

Guest -DemonuSM-
Posted

:bananadance2:

Guest nailui1
Posted

VAAAAIIII azi nu am postat nimica pe forum, ce rusneeeeee :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...