Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

Hai sa va arat un minunat album cu poze. Intrati ca e subiect fierbinte.

http://www.loose.upt.ro/~mihai/TyreXelu

tematica site-ului e dedicata Fitzoasei

intrebarea e.... oare se accepta mita?

Superb album, misto KS, si i-ar mai trebui un ss si ar fi cel mai fericit :))

eu eram pe tyrexelu in momentul ala. cum ti-am explicat si cand am revenit la pc, am fost afk vreo jumatate de ora cu treburi prin casa si charu a luat-o razna de la clicker GUI. mi-am cerut scuze pentru ks-ul facut si am plecat.

uite aici de unde a venit charul de v-a facut ks. http://www.imagebam.com/image/9818eb43454512 use next

sorry inca odata pentru ks :tiphat:

Posted

Buna seara :)

Alin vezi ca Griffins au vb cu mine cand au iesit din alianta, ca tu nu erai de gasit on la momentul respectiv.

Cica ies din alianta doar pt scurt timp ca sa faca un CS in alianta cu guilda SEVEN.

Gandy si ~Gogu~ sunt constienti ca nu au nici o sansa la CS, dar ca sa le faca pe plac la trompetele din guilda care sustin sus si tare ca sunt in stare sa ia castelul, au decis sa faca o alianta cu o guilda mai puternica si sa faca o proba.....misiune imposibila...parerea mea, de asta nici nu ma mai obosesc sa joc si sa stau on....avem timp de CS cand om fi toti full.

Cip...imi pare rau pt el....sincer :|. Nush ce a facut, am prins cateva idei de la Dia.

Ideea e ca Cip ne ajuta mult si pe mine, si pe Buba si pe Cris si pe oricine prindea pty cu el, prin faptul ca statea on, si lasand deoparte faptul ca e foarte activ in joc, are cel putin 5 ani de experienta in MU...deci incomparabil mai mult decat Sowyer cu care s-a certat si care nu stiu daca a stat vreodata mai mult de 2 ore on ca sa apere un party pe un spot.

No, eu am sa fac un guild unde voi juca cu Cip si alti cativa playeri pe care i-am mai vazut pe server si care mi-s dragi (Tiry, Ryla, poate si DaniXxX).

Avand in vedere faptul ca am 2 calculatoare, voi juca activ pe un caracter in Teroare si pe alt caracter in celalalta guilda ( probabil Teroare 2...inca ma gandesc la nume).

Posted

Bobo, eu iti las guilda ca imi dau demisia...serios vorbesc, sunt hotarat, poti sa o faci chiar acum, fara nici o problema...nu am timp sa joc mu joc 4 5 ore pe zi si sunt zile in care nu intru ca nu pot, asta e situatia, stiti prea bine cand am putut am stat am ajutat am facut de toate, chiar nu mai pot, imi pare rau pentru Cip, am zis la Dia cand am intrat sa i dea un pm sa-l iau inapoi mai departe nu stiu...chiar te rog sa refaci guilda. :tiphat:

Tot respectul!

@app de Griffins nu mai sunt interesat, sunt marsavi, noi cu noi ; ei cu ei; ceilalti treaba lor sa fim sanatosi si ei la fel is satul de abureli de genul asta, au o varsta, daca si acum gandesc cu "curu" imi pare rau pentru ei.

Posted

Alo alo receptie ... :-?

Unde-i Cip aduceti-l-napoi :(

:gun::gun::gun::gun::gun:

si mie mi`a fost dor de tine :D ^_^ si de buba si de crisu si de bobby si de kamikaze si de toti inafara de warp!! de el nu mi`a fost dor ca a fost in permanenta cu mn in party :crazy:

Posted

si mie mi`a fost dor de tine :D ^_^ si de buba si de crisu si de bobby si de kamikaze si de toti inafara de warp!! de el nu mi`a fost dor ca a fost in permanenta cu mn in party :crazy:

dute tu, mai dulceata, ma faci sa ma roshesc la obrajori

hai distrati-va cu scandalu ce urmeaza la plangeri aici (TyreXelu)

Guest -DemonuSM-
Posted

noapte buna fetelor :*

Posted

[quote name='MoarteSubita' date='J

@app de Griffins nu mai sunt interesat, sunt marsavi, noi cu noi ; ei cu ei; ceilalti treaba lor sa fim sanatosi si ei la fel is satul de abureli de genul asta, au o varsta, daca si acum gandesc cu "curu" imi pare rau pentru ei.

Posted

salutare

sa ia ss toti DL sa raman numai eu :P

ma gndeam ce misto este ce bine a pikt ssul asta al meu

am ss pana le 4 august , iau eu pe 3 august plec la mare pana pe 10 :))

Trebuia sa faci cerere sa-ti dea ss-ul din 3 august =))

Guest jaurfel
Posted

3XTR3M

de ce faci afirmatii nefondate? de genul:

lasand deoparte faptul ca e foarte activ in joc, are cel putin 5 ani de experienta in MU...deci incomparabil mai mult decat Sowyer cu care s-a certat si care nu stiu daca a stat vreodata mai mult de 2 ore on ca sa apere un party pe un spot.

in primul rand tu nu ai de unde sa stii de cand joc eu ! si legat de faza cu cearta nu stiu cat de normal este sa iau ss 10 zile pt ca am vrut sa fim corecti in guild. nu ma interesa pe mine ce discutii ati avut dar cand a venit dia pe spot ca vrea party si noi eram 4 si fara elf ...si i am zis aluia sa i dea party s a facut ca nu ma aude .. si dupa aia imi spune ca "poate vrei sa pleci in alt party" fara nici un motiv ? pai atunci spuneti mi asta e ceva normal intr o guilda? si normal ca m am enervat si l am jignit ... pai cum sa stai in guild cu oameni care fac gesturi din astea? si din simplul motiv ca am vrut sa iau pe cineva din guild in party am eu acum 10 zile ss// foarte frumos

Posted

3XTR3M

de ce faci afirmatii nefondate? de genul:

lasand deoparte faptul ca e foarte activ in joc, are cel putin 5 ani de experienta in MU...deci incomparabil mai mult decat Sowyer cu care s-a certat si care nu stiu daca a stat vreodata mai mult de 2 ore on ca sa apere un party pe un spot.

in primul rand tu nu ai de unde sa stii de cand joc eu ! si legat de faza cu cearta nu stiu cat de normal este sa iau ss 10 zile pt ca am vrut sa fim corecti in guild. nu ma interesa pe mine ce discutii ati avut dar cand a venit dia pe spot ca vrea party si noi eram 4 si fara elf ...si i am zis aluia sa i dea party s a facut ca nu ma aude .. si dupa aia imi spune ca "poate vrei sa pleci in alt party" fara nici un motiv ? pai atunci spuneti mi asta e ceva normal intr o guilda? si normal ca m am enervat si l am jignit ... pai cum sa stai in guild cu oameni care fac gesturi din astea? si din simplul motiv ca am vrut sa iau pe cineva din guild in party am eu acum 10 zile ss// foarte frumos

Eu nu stiu exact care a fost faza,numai voi stiti, dar eu v-am avertizat cand ati inceput cearta fara injuraturi ca va postesc eu(nu-mi place cand va injurati dar nici nu cred ca as fi postat daca nu am fost direct implicat) se putea sa-l injuri la limita regulamentului cum am facut si eu cu Kober(si am avut motiv).Adevarul este ca Cip01 este mai activ ca tine dar deacea toti din guild avem drepturi egale,imi pare rau de tine Sowyer..bafta :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...