Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Posted

bine ca se plimba umbrele pe-aci, l-am vazut si pe SuperMan pe forum chiar a postat pe o pagina anterioara..

Spaaam bre ca suntem cativa care facem spam restu Este loc si pentru mine? pt pls afk film somn etc :hair: :nanana:

Posted

Salut trompetelor :)

Buba, srry pt azi noapte, ramasesei doar tu cu Sefu in party ca restul picasera iar tu erai PM si nu tinea bine doar el cu tine, cam murea pe spot si omoara greu mobii, asa ca a refacut cu mine si inca 1 sm si 1 bk.

Nu stiu daca te-a sunat Sefu sau nu, eu i-am spus sa nu te deranjeze decat daca ai fost tu de acord cu asta in prealabil.

P.S. Buba ( Mihai ) - muta cati chaosi si creation poti in stash ca diseara vreau sa bag ceva fructe. Merci }{

Posted

Ce fac uratii :D mai trebuie sa mai incerc si eu sa bag niste fructe ca data trecuta nu ma lasa, iar daca nu va functiona nici de data asta va trebui sa fac un topic sa vad daca poate careva sa imi repare charul:((

Posted

Salut trompetelor :)

Buba, srry pt azi noapte, ramasesei doar tu cu Sefu in party ca restul picasera iar tu erai PM si nu tinea bine doar el cu tine, cam murea pe spot si omoara greu mobii, asa ca a refacut cu mine si inca 1 sm si 1 bk.

Nu stiu daca te-a sunat Sefu sau nu, eu i-am spus sa nu te deranjeze decat daca ai fost tu de acord cu asta in prealabil.

P.S. Buba ( Mihai ) - muta cati chaosi si creation poti in stash ca diseara vreau sa bag ceva fructe. Merci }{

ce relatare telenovelistica :)) stai linistit, mai bine ca a ramas spotu la voi decat sa vina altii sau ceva, JOCurile le-am bagat deja, mai ceva chaosi sa pun

Posted

Buba mancati-as coclenderul tau, aduna-mi pls creation si chaosi ca trebuie sa mai bag vreo 70 de fructe :))

AK, valabil si pentru tine si transmiteti-i si lui warp ca vad ca el nu prea da cu ochiul pe aici :))

VA pupa tata...bleakkk ...h3h3h3

Guest neaklu
Posted

imi pare rau ca nu am mai intrat de mult pe mes dar maine intru singur abea acum am ptea intra in casa imi pare rau sper ca nu mai socs

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...