Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MoarteSubita

Teroare

Recommended Posts

Guest killerua
Posted

treaz :D

@MoarteSubita =))

Posted

Seara buna!

Vin cu o propunere si voi posta si la celelalte guilde daca voi primi majoritatea voturilor de la voi altfel daca nu vi se pare OK treaba nu merg mai departe cu ideea.

Treaba sta in felul urmator: as vrea sa fac un chatroom pe Skype doar alianta noastra sa putem vorbi nu numai sa scriem toata ziua, pe langa asta as dori sa va intreb daca sunteti de-acord sa fac un forum al aliantei separat de ce se discuta aici am vazut chestia asta si la alte guilde....eu cel putin am un forum facut de cand eram intr-o guilda acum 2,3 ani si e mai simplu pentru toti ca acolo va fi pe sectiuni; poze cu noi regulamentul si diverse chestii pe care le propuneti voi.

Asta doar daca sunt de acord ceilalti GM al guildelor aliate sa ramanem asa pana la sfarsitul DB'ului pentru ca eu zic ca formula in care suntem acum e cea mai reusita.

Astept parerile voastre, cu un vot de la fiecare membru apoi voi trece la faza urmatoare in care voi anunta si ceilalti membrii ai aliantei.

Va multumesc anticipat!

Posted

Alin mie mi se pare ca te complici prea tare, dar eu te sustin.

Nu aveai batai de cap ?:))

Nu stiu cat timp o sa am sa postez si acolo dar o sa incerc sa fac fata :)

Posted

Nu e faza ca trebuie neaparat sa postezi ma gandeam asa sa fie ceva mai privat doar noi cu treburile noastre la asta ma refer, mai ce nu va convine spuneti nu facem daca nu place la lume, nah eu unu incercam sa fac sa fie sau sa para frumos nu ca sa ma complic acum decizia e a voastra

Posted

eu as dori sa ramanem asa, nu stiu de ce dar mi se pare mult mai bine realizata alianta acum decat acum 1 luna, sincer, asta e parerea mea...acum depinde de fiecare

da da...de cand am venit eu :)) :))

Posted

ok, ca sa putem avea o discutie privata fara sa vada si ochi indiscreti sunt de acord.

poate reuseste alin sa faca un forum cu parola de acces unde sa posteze numai membrii guildei / aliantei

sincer sa fiu nu stiu cat de mult o sa pot sta la palavre pe skype cu voi, dar o sa incerc :).

oricum ar fi ideal sa vorbim la casti si microfon decat sa scriem de ne sar degetele pe guild chat sau allly chat.

P.S. Griffins si Eternity sunt cele mai ok guilde cu care am fost in alianta. Poate reuseste alin sa ne cuplam toti intr-o alianta.

Posted

neatza!

sunt de acord cu un forum de discutii private pentru guild/ally, iar despre ideea cu skype - intradevar te scuteste de la scris, da' incercati sa va imaginati momentele alea cand scriu cate 7-8 pe ally translatate in "momente vorbite" pe skype :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...